Gå til innhold

*VIDEO* Er dette mulig?


Anbefalte innlegg

Jeg skjønner ikke hva han prøver å komme frem til?

Han tror ikke at noen kan ta et fly og styrte det inn i World Trade Center, selv ikke en erfaren pilot som han selv? Vel noen må jo tydeligvis ha klart det ellers så hadde vel tårnene fortsatt stått der.

 

Hvor har han G-belastningen og hastigheten fra? Noen som vet om de sorte boksene ble funnet og om det er der han har påstandene sine fra?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vel noen må jo tydeligvis ha klart det ellers så hadde vel tårnene fortsatt stått der.

 

Jeg husker ikke når, men for en del år siden eksperimenterte NASA i samarbeid med USA's regjering i et eksperiment hvor de testet forskjellig fuel og hvordan denne fuelen oppførte seg ved krasj. For å ikke risikere menneskeliv utviklet de en avansert metode for å fjernstyre flyene.

As2l3TIiEnI

 

Dermed er det "problemet løst".

 

Ang. de svarte boksene, så var det kun en brannmann som hevdet å ha funnet en av boksene, men noe mer til dem har ikke offentligheten sett.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Mener han å si at det er noen modifiserte fly av noe slag' date=' og spesialtrente piloter? Er forsåvidt enig i det han sa om navigering og slikt av flyene, det er jo ikke bare bare. [/quote']

Han hentyder vel sikkert at det var noen andre enn "evil arabs" som fløy flyene, slik så mange konspirasjonsteoretikere før ham har gjort...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...