Gå til innhold

Vi er igang igjen !


Kim Andrè Lindin

Anbefalte innlegg

Da avventer vi i spenning på at webmaster skal bli frisk. :) Kunne og burde som flere har sagt være lagt ut en begrunnelse. Da hadde denne diskusjonen vel mer eller mindre vært ikke-eksisterende.

 

Kai: At du hisser deg opp er greit nok, men det løser ikke noen problemer. Har selv skrevet sure og gretne innlegg,og merket at det kjapt slår tilbake på meg selv. PRØVER derfor å unngå det ,selv om det dessverre kom ett surt oppgulp tidligere i denne tråden,noe jeg som sagt beklager.

 

Og å bli sur når du får tips om hvordan ting kunne vært gjort annerledes , virker vel mot sin mening. Det folk ønsker, er jo å gi deg tips om hvordan situasjoner kanskje kan løses ved en senere anledning.

 

 

Og som jeg sikkert også tidligere har sagt: Jeg har lett for å slenge ut meninga mi litt vel kjapt i endel situasjoner. Jobber med saken og LOVER bedring. Men innimellom er det ikke alltid like lett. Og ja, jeg kan også være enormt pirkete på andre, og ikke tenke på hvordan jeg gjør ting selv. Bøyer meg for kritikken om det ,ja.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hadde ikke blitt sur om du hadde visst hva du snakket om.. Greit nok det med info, men når du begynner å snakke om temp, virker det bare som du går ut på dybden.. Verfall sånn jeg oppfattet innlegget ditt.. Men hvorfor forteller du i grunn meg hva som kunne vært gjort? Det er jo ikke jeg som er Webmaster.. Men som du sikkert har fått med deg ovenfor, så er det SYKT mye jobb med sider.. Kan lett bli feil i script, noe som ikke er lett for en som ikke har tilgang til den biten av serveren til å fikse opp. Vi får Alle bare vente til Kim er frisk.

 

 

 

Nei dette er ikke en invitasjon til at du skal svare på innlegget. Så kanskje vi bare setter en stoppe for denne diskusjon her og nå! Men om det har noe med åpningen av VSN og gjøre, så vær så god snakk i vei. Skal også være sakt, jeg har ingen makt her, så kan ikke forby noen å svare.

 

 

God natt alle sammen,

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Må må ønske SAS-Braathens lykke til nå som dere er rett rundt svingen. For dere som selv har lagd et VA som snurrer å går vet dere akkurat hvor sykt mye tid det tar å lage noe slikt. Hvis man viste det før man begynte hadde kun et fåtall sett dagens lys. Og for dem som har lagdt i så mye tid er det ikke noe hyggelig å motta noe kritikk om hvor treigt det går.

 

Håper dere blir på Vatsim å genererer trafikk i landet!

 

 

!!Alle gode ønsker fra oss i Virtual NATO!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...