Gå til innhold

"Rita"


Geir-Tore Aunmo

Anbefalte innlegg

Som de fleste har fått med seg herjer "Rita" med nordlendingene idag. Noe metaren for f.eks Hasvik indikerer (gusting orkan):

 

METAR 191350Z 28038G64KT 7000 -SHRASN FEW018 BKN035 02/M02 Q0993

 

Hadde vært veldig interessant om noen kunne tatt bilder og helst levende sådane(av fly selvfølgelig) under avgang og landing og delt de med oss her på forumet.

Noen som kan finne fram kameraet og BF'en og bidra?

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dette er det mærkeligste været jeg noen gang har sett. Plutselig steg temperaturen med 10 grader cecius på et par timer. Et par inutter senere hadde den sunket 2 grader og så steg den med 5 på rundt en halvtime :crazy: Det smallt i huset fordi temperaturen endret seg så fort og det hørtes ut som det renget skikkelig ute, men det var bare snøen som endret seg :sick:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dette er det mærkeligste været jeg noen gang har sett. Plutselig steg temperaturen med 10 grader cecius på et par timer. Et par inutter senere hadde den sunket 2 grader og så steg den med 5 på rundt en halvtime :crazy: Det smallt i huset fordi temperaturen endret seg så fort og det hørtes ut som det renget skikkelig ute' date=' men det var bare snøen som endret seg :sick: [/quote']

 

Her på Røros har det også vært et dramatisk værskifte idag fra minus 23 og vindstille i formiddag til to pluss og 35kts vind nå i ettermiddag/kveld. Ganske så fasinerende. Kan legge til at det har vært en markant inversjon idag med -23gr ved bakken og 0-isotherm i 1000ft.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...