Gå til innhold

Det har skjedd mye siden sist.


Ola Haaland

Anbefalte innlegg

Jeg hadde mye moro og mye læring for ett til to år siden. Tarjei hjalp meg mye med mange ting. Simulatorflyvning er mye vanskeligere enn man skulle tro hvis man tar mål av seg å fly på ren really måte. Jeg ble så tent at jeg begynte å fly i virkeligheten. Har kjøpt meg eget fly. Det er et seilfly. Og det er en fin måte å kjenne flyfølelse på. Å være flyver er ved siden av å være en god navigatør og praktiker, en stor utfordring i det å kjenne egne begrensninger i en helt fri og stor arena.

Til hverdags er jeg lege på et legekontor i Gudbrandsdalen. Det er en fin jobb, der jeg bruker mye energi og innsats på å gi folk den helsehjelpen som de har rett og krav på. Og jeg får mye glede ut av det selv også. Så kommer helgen, og jeg får lov til å fly mellom og under og noen ganger over skyene uten å tenke på andre enn meg selv og mine egne tanker og fantasier.

Jeg vet ikke om noen av de som leser dette husker at jeg var en ihuga simfan, men hvis de gjør vil jeg hilse til dem. De lærte meg mye om det å fly og navigere. Det hender at jeg kikker på whazzup for å se at det fremdeles er noen i norge som flyr online, og de gangene jeg ser det så tenker jeg tilbake på mine "guttedager" i klubben og blir glad. Jeg var fæl og ubrukelig i luften den gang. Ja. Virkeligheten kaller: Nå kan jeg fly Hamar-Trondheim t/r uten fuel (En god dag da).

Å fly er å bruke luft, ikke bensin.

Jeg gleder meg til å treffe dere i luften, ikke bare virkelig, men også her på simmen. Det er fordi jeg har tenkt å ta trafikksertifikat etterhvert også. Og da må jeg trene. Og jeg vet ikke et bedre sted å trene enn her.

Vi sees og snakkes.

Mange gode ønsker og hilsener,

Fra LN ABE

Ola Flagestad Haaland

Bellevue

2665 LESJA

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei Ola, jeg husker deg godt. Særlig fra IRC. Du bare forsvant [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif[/image]

Lykke til med seilflygingen, selv er jeg i gang med PPL på Værnes.

Hilsen LN-KAB / Hocus

------------------

Kjell Arild Bersås

http://trd.airpics.com"'>http://trd.airpics.com" TARGET=_blank>http://trd.airpics.com

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...