Gå til innhold

www.vnoaf.org


Gjest

Anbefalte innlegg

Hei.

nå har jeg satt opp virtual host på http://www.vnoaf.org." TARGET=_blank>www.vnoaf.org. dette vil si at http://www.vnoaf.org" TARGET=_blank>www.vnoaf.org peker til IP adressa til virtual-luftforsvaret og dere kommer på rett sted.

Jeg har og oppdatert vnoaf.org domenets nameservers til å peke til Sysedata's primary og secondary DNS tjenere. Dette vil gjøre at vnoaf.org også sender dere dit dere skal, nemlig til virtual luftforsvaret. DNS tar noe tid før alt oppdateres, (skjer bare en eller 2 ganger i døgnet), men etter en 12 - 48 timer så burde det være klart.

 

Jan Roar Rød

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Må også få lov å takke for vennligheten VCA har vist her. Det yter stor respekt i å "ordne opp for seg" på denne måten. Norge er ett lite land, og synes vi burde ta vare på det "Lille" flightsim miljøet vi har her.

Ser derfor frem til å se MANGE VCA sammen med VNoAF fly i luften fremover!

Andreas Skotner

http://www.virtual-luftforsvaret.org"'>http://www.virtual-luftforsvaret.org" TARGET=_blank>http://www.virtual-luftforsvaret.org

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...