Jump to content
Sign in to follow this  
Roar Eli Sandøy

Treningskveldene er tilbake!

Recommended Posts

Av forskjellige grunner har det vært litt stille omkring treningskveldene i det siste - men nå er de tilbake

Jeg kommer personlig til å ta meg av de til jeg eventuelt finner en verdig arvtager - er det noen som har tid å avse til å hjelpe nybegynnere inn i en søkkanes kul ,lærerik, utviklende, morsom hobby så mottar jeg gjerne søknader til en posisjon som Online Training Manager hos VACC Norway.

Det første som vil bli forsøkt satt i sving er de ordinære treningskveldene - etter samme lest som Flightsim Startup organiserte de - med opplæring av flygere og atc i en uformell atmosfære.

Tanken er at en skal få prøve seg ut i et trygt miljø, der det skal være lov å gjøre feil. En vil som før kreve at folk prøver å sette seg inn i hva det dreier seg om, men står en fast skal en selvfølgelig få hjelp!

En vil og prøve å yte assistanse til nye vordende flygeledere, som etter eget ønske og erfaringsgrunnlag kan få prøve seg som twr eller approach på de aktive flyplassene. Et lite forbehold her om at en må ha tilstrekkelig med hjelpere til å assistere den vordene flygelederen i en one to one situasjon.

Konseptet er at en vil annonsere to - og bare to flyplasser det skal flyes til og fra. En vil tilstrebe en rullering utover våren slik at en kan få dekket flere en en del av Norge. Flygere og ATC får da anledning til å sette seg inn i kart/prosedyrer for bare to flyplasser, og det blir straks færre baller å holde i lufta. Det kan erfaringsmessig bli nok av de [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/grin.gif[/image]

Førstkommende treningskveld blir på en onsdag - jeg jobber i turnus, og neste tirsdag (om 8 dager) har jeg dessverre jobbing på kveldstid. Etter det vil det bli fast program hver andre uke utover høsten. Informasjon vil bli lagt ut her på Flightsim.no i rimelig tid før den aktuelle dagen. Program for treningskveldene kan og finnes på VACC Norway - under training (norske delen) - eller bruk for i dag linken her: http://www.virtualcoastair.com/artcc/train/terminliste.php3" TARGET=_blank>Terminliste Vår 2001

Påmeldingsskjema for å melde seg på kan finnes på samme plass, eller bruk denne linken her: http://www.virtualcoastair.com/artcc/train/apply.php3" TARGET=_blank>Retningslinjer og påmelding

En liten NB til den siste - du kan kun melde deg på opptil 14 dager i forveien.

Jeg kommer til å maile impliserte parter søndags kveld eller på mandagen, for å få en endelig bekreftelse på hvem som kommer til å delta.

Så vordene piloter - stikk og meld dere på, og begynn å fly online med SB.

Går du med en liten flygeleder i magen, men tør ikke helt å slippe deg løs, ikke nøl, men meld deg og på, og begynn å lær noe nytt som er veldig gøy og lærerikt.

Neste onsdag er planen at en skal fly fra/til Flesland/ENBR og Kjevik/ENCN. Bemanning vil bli ordnet etter som det er tilgjengelige personer til å delta som "lærere"

En siste meldig til dere som vil delta og lære andre opp - bruk da og det påmeldingsskjemaet, men skriv utrykkelig i remarks at dere ikke er der for å lære, men for å [b)lære bort[/b]

For å kunne avvikle en slik kveld så trenger jeg hjelp - noen har allerede sagt seg villig til å delta, men det kan nesten ikke bli for mange. Så vil du delta og lære andre en fantastisk hobby - så la høre fra deg. Email ligger i det feltet der oppe (2 fra venstre), og på VACC Norway.

 

------------------

Roar Sandøy

http://home.online.no/~eisoere/VACCN/" TARGET=_blank>VACC Norway

http://home.online.no/~roa-sand/irc/" TARGET=_blank>IRC for Dummies"

[Endret av roarsand 12-03-2001.]

[Endret av roarsand 12-03-2001.]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Håper virkelig noen kan stille opp. Treningskveldene ble det brått slutt på akkurat når jeg hadde gjennomført testen og blitt SATCO-godkjent ;-) Trenger det sårt, så jeg håper noen har tid!

DagH

Share this post


Link to post
Share on other sites

Onsdag klokken 21

Da er det treningskveld - alle piloter og atc som vil trene, kan melde seg på. Du trenger ikke å ha id hos SATCO for å trene som hverken pilot eller flygeleder, da dette her foregår på en egen server (satt opp og drevet av Dag Johansen).

Dette her er tiden å sette av om en har lyst til å "forsøke før en kjøper", eller bare være med og ha det gøy. Svar på spørsmål, leke seg og ha det litt seriøst på samme tid. Uten fare for å trå i bæret. Hva mer kan jeg si? - Meld deg på NÅ!

Se over i første postingen for påmeldingsskjema og litt mere informasjon.

Fly high, fly low, fly fly fly [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/grin.gif[/image]

------------------

Roar Sandøy

http://home.online.no/~eisoere/VACCN/" TARGET=_blank>VACC Norway

http://home.online.no/~roa-sand/irc/" TARGET=_blank>"Irc for Dummies"

Share this post


Link to post
Share on other sites

HJELP!

Jeg vil også være med, men jeg får ikke min SB til å funke på Windows2000. Når jeg skal starte det opp, så får jeg en melding om at den ikke finner DLL filen atpgetdll.dll. Jeg har ikke programmet her. Jeg er ikke så flink med navigasjon og flyging, men jeg kunne tenke meg å være/lære ATC.

Send gjerne svar på mail.

Johan

[Endret av Johan 19-03-2001.]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...