Gå til innhold

Balongtrøbbel


Marius Arnesen Høiseth

Anbefalte innlegg

flott og se på hva Widerøe kommer til og kreve i erstatning! Det blir nok litt vell dyrt for dem som flydde di balongene!

 

Er ikke det Richard Bransoner, Steve Fossetter og sånne som flyr slike farkoster da? Evt. noen dagers erstatning for ikke-påregnet bakkeopphold fra Widerøe er ikke for lommerusk for dem å regne engang. ""

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tror ikke Richard Branson er med på dette racet. Den mannen har iallfall vett (håper jeg) til å ta med seg nødvendig utstyr for posisjon og kontakt med omverden.

 

Høøh, tror ikke det nødvendigvis er så veldig mye high-tech der i gården. Dead recogning er vel det som gjelder, stoppeklokke, kart, penn og papir og alt gjort med en fyldig brun skinnjakke med grå ull på kraven. Og går alt til [*********] bare trykker han inn emergency på Breitling'en sin og Royal Navy er der i hopetall etter personlig avtale med HRH før han i det hele tatt har sluppet knappen ut igjen..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...