Gå til innhold

Et beskjedent innspill


Kjell Martinsen

Anbefalte innlegg

Jeg har hatt stor glede av dette forumet siden jeg fant det. Stort sett har jeg høstet av andres erfaringer, men av og til har jeg selv deltatt med beskjedne bidrag. Friske diskusjoner har alltid inneholdt mye nyttig, men jeg blir ganske lei meg når det blir personlig. Det er dyktige og entusiastiske deltakere på forumet, både vi amatører og dere proffe. Jeg tror vi alle har ressurser å dele med hverandre. Samtidig synes jeg at vi må ha i bakhodet at vi alle gjør feil. Ønsker jeg å kritisere noen for ting som irriterer meg, bør jeg tenke etter hvilke ting ved meg som irriterer den jeg ønsker å kritisere. Jeg har den største respekt for dere alle sammen, både nordmenn, svensker og dansker, og har hatt stort utbytte av erfaringene deres. La oss alle fortsette med fruktbare og konstruktive dialoger. Personlig synes jeg det er bemerkelsesverdig at det finnes personer som på frivillig og ubetalt grunnlag er villig til å holde et slikt forum gående. Det er idealisme på sitt beste.

Mvh

KjellM [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif'>http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif[/image] [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif[/image]

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dette støtter jeg fullt ut!!!!!

Dag og 3 andre navngitte i en låst tråd har gjort et formidabelt arbeid til beste for oss andre når vi har vært nye eller trengt hjelp! Det er i hvertfall min erfaring etter å ha tråklet dette forumet omtrent daglig siden det startet! (I flg. Dag var jeg nr. 3 som registrerte meg her.)

mvh

Ivar

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Premium Medlem

Har vært innom disse sidene nesten hver dag siden de ble opprettet, og synes det er beklagelig at vi av og til opplever diskusjonstråder som den nå stengte. Det er fint med engasjement, men tenk FØR dere skriver , ingen av de som leverer oss disse fine sidene eller de mange flotte addons, får noe betalt. De fortjener derfor ikke å motta kjeft av missfornøyde brukere, de gjør en flott frivillig innsats til glede for alle oss som liker flightsimming.

Så undertegnede takker derfor alle som bidrar og spesielt Dag som holder oppe disse fine sidene.

Vennlig hilsen

Jan Tore Brunborg

VBX018

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...