Gå til innhold

Virtual RNoAF?


AMO

Anbefalte innlegg

  • Svar 81
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive medlemmer

Heisann!

Nå begynner vi å komme godt igang, vi har sittet og fastslått litt hvilke modeller til hvert luftfartøy vi skal bruke, og dette er et krav til de som vil være med i VRNoAF, at de flyr denne modellen vi har valgt når de flyr i regi av VRNoAF.

 

Vi har begynt å vurdere hva vi skal ha på sidene og slikt, og begynner å få litt ting på plass! ""

 

Dessverre må vi meddele at piloter som vil fly Sea King og Lynx dessverre må ha Alphasim's modeller for å kunne få fly disse luftfartøyene i de respektive skvadronene.

Muligens vil F-16-skvadronene bli berørt av dette vedtaket også, det vil vi avgjøre etterhvert.

 

Er det noen som har innvendinger mot dette, så værsågod, men så enkelt må vi gjøre det i og med at vi ikke vil fly en formasjon med en B737, en Cessna 172 og en F-16 en fin vårdag.

 

Har dere andre ting dere vil ta opp, enten offentlig eller privat, så send en mail til vrnoaf@hotmail.com eller kom med det her i denne posten eller på PM til meg ""

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da sitter jeg her og vurderer litt og finner ut hvilke skvadroner vi skal prioritere høyest, dermed må vi nesten vite hvor mange det er som vil fly de respektive flytypene, og man kan bare velge en eller to flytyper!

Vil at bare de som vurderer seriøst å melde seg inn som pilot i VRNoAF svarer, andre bes om ikke å gi sin stemme.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er et styre som.. vel.. styrer med dette. Åpningsdato blir ikke fastsatt, med den hensikt å ikke gi falske forventninger. Skal spare folket for "Nå er det ikke lenge igjen folkens!", "Bare noen dager til nå".

Prosjektet mangler et databasesystem, selve websidene er det kontroll på, men ikke system for innlogging, henting og logging av oppdrag osv.

 

Styret har full oversikt over hva vi skal ha og hvordan dette blir gjennomførbart. Det eneste problemet er dialog med forsvaret. Flott at dere er interesserte! ""

 

Erlend

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Var selv med i gruppen som jobbet med omleggingen av det gamle VNoAF før det kollapset. En ting vi jobbet med der som jeg anbefaler at også dere ser nærmere på er VATSIM special ops-avdelingen. Om man blir godkjent av de så er det mye lettere å stelle i stand mer millitære operasjoner enn bare ruteflyging, men de har dog en del krav, både til VAets struktur og hjemmeside.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kan jo nevne at jeg også var med der.. Og avstemmningen i den spec-ops avdelingen var god med tanke på at de ville ha oss der, men vi hadde noen mangler (og tapte med 1 stemme eller noe slikt). Oversikt over pilotene (må være engelsk, såkalt pilot-rooster tror jeg, er jo mulig å lage en egen side hvor man oppfyller alle disse kravene slik at de kan gå inn på den og sjekke, bare et tips).

 

Gleder meg, og håper virkelig dere får dette opp å gå! ""

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ser ikke ut som at det er mange som liker Da-20 Jet Falcon her. Hva er egentlig oppgaven til JF a? Man hører jo så og si aldrig om dem.

 

VIP og EK!

 

I tillegg til EK/VIP, driver de med kalibrering av Tacan.

Sorry, - måå bare kommentere disse utrolige svarene. Og dere har lyst til å ha med folk? Ta dere isåfall tid til å svare skikkelig når andre lurer på noe - det er mitt tips.

 

DA-20 flyene tilhører 717 skvadron på Rygge flystasjon, - deres spesialfelt er Elektronisk Krigføring (EK), men oppdrag består også i og kontrollere militære navigasjonshjelpemidler og transportere personell, - gjerne med VIP status selvfølgelig. Du kan lese mer her om du vil.

 

Kim.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her er det og en god gammel traver fra den gamle vRNoAF. Det er enkelte ting så må passes på når dere starter opp. Det går "VELDIG" mye tid med på å holde dette ved like og for å klare å holde på medlemmene.

Som det ble nevnt tidligere her så bør det være tester osv. Et annet spørsmål er om hvordan du vil ha vRNoAF. Som det er pr dags dato eller som det var for 10-20 år siden. Det er ikke så alt for mye aktivitet i luftforsvaret idag.

 

Eg stiller meg mer enn gjerne til disp og hjelp hvis det trengs!!!

 

mvh

Ørjan Utne

Tidligere v-sjef Sola Flystasjon / JHQ-North...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Eg stiller meg mer enn gjerne til disp og hjelp hvis det trengs!!!

 

mvh

Ørjan Utne

Tidligere v-sjef Sola Flystasjon / JHQ-North...

 

Glemte jo å nevne det jeg også da, hjelper gjerne til for å få opp et nytt vRNoAF! ""

 

Mvh

Stig Sandnes, tidligere GIL v/ Overkommandoen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Opprett ny...