Gå til innhold

Virtual RNoAF?


AMO

Anbefalte innlegg

Heisann! Nå sitter jeg og ser at det er en del godkjente virtuelle organisasjoner som opererer på VATSIM, f.eks. RNZAF, USAF o.l.

 

Også vet jeg at per idag er det ikke noe operativt VRNoAF, så jeg lurte på, hvor mange av dere her er interessert i å ta del i et eventuelt VRNoAF, hvor vi setter sammen en organisasjon med skikkelige saker, events og øvelser etter en godkjenning som en Special Operations Organization på VATSIM, hvor vi da kan ha en øvelse iblant med deltagende luftfartøyer Norge opererer, fritt etter hvilke fly man vil og kan fly? ""

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 81
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive medlemmer

Jo, uten hell, men jeg vet ikke hvem som forsøkte!

Men nå bør det kunne gjøres, og jeg synes at hvis vi ble mange nok, så kunne vi gjort et godt samarbeid og fått opp dette, og fått et flott resultat med masse felles øvelser iblant avtalt på forhånd, og mye action! ""

 

Vi er 37 stykker som kunne tenke oss å være med i VRNoAF, en jevn fordeling av piloter på alle flytyper, i størst grad F-16 og C-130 Hercules, og vi er 18 stykker som kunne tenke oss å bidra med arbeidet med å få opp dette, hvis ikke det ser lovende ut, så gjør ingenting det! ""

 

Jeg er overraskende imponert over resultatet, og håper at flere slenger seg på etterhvert!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, for Guds skyld, Andreas, vi må ha med Safarien med mitt nye panel som vil bli fullt klikkbar på alle knapper og alle målere intakte og hele inventaret med egne gauges ""

Så får vi se om vi får tatt litt skoleflyging for de som vil fly i vRNoAF! ""

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Opprett ny...