Gå til innhold

Norges Største Flightsim Lan på Gardermoen.


Gjest

Anbefalte innlegg

Hei Alle simmere i Norge.

 

Undertegnede har i stillhet gjort litt underøkelser i miljøet og hos eventuelle sponsorer, og det viser seg at det er fult mulig og gjennomføre et FLIGHTSIM LAN på Gardermoen.

 

Vi har med oss noen utstyrsleverandører som kommer til og både demonstrere Plasma, Projectorer og datautstyr til dere som går med SIM bygger i magen etc. Du vil ha mulighet for og kjøpe der og da til en god pris.

 

Hvorfor Sponsorer? Tja det koster og leie et lokale som kan huse 100-200 personer, overnattning, kabler, utstyr etc.

 

Men de viktiste er de som har sagt at de ønsker og hjelpe til med dette. Vi setter opp en web side for prosjektet meget snart.

 

Det er ikke noe spørsmål om det blir men hvordan og når det blir FLIGHTSIM LAN på Gardermoen.

 

Kan du bruke 30 sek og besvare følgende spørsmål:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 476
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive medlemmer

Det kunne blitt veldig lærerikt, møte folkene her inne, oppleve hvordan de er i virkeligheten sitedenfor bare gjennom forumet, diskutere saker, snakke med alle som har den samme hobbyen som deg, se og prøve andres simulatorer og la andre prøve din, bare for å se det brede spekteret som er, få hjelp til å forbedre sin simulator, gi tips til andre og i det hele tatt ha et hyggelig arrangement for alle og enhver her inne ""

 

Men selvfølgelig er det enklere for oss her nede å stille opp en de i Stavanger, Bergen, Trondheim, Bodø, Tromsø osv osv...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

slik jeg forstår så er det planlagt bare ett døgn med LAN (lørdag til søndag). er ikke det litt kort? burte vært fra fredag ettermiddag til søndag ettermiddag kanskje? å drasse med seg masse utstyr bare for en dag er vel mer stress enn morro.

 

Jan Roar Rød

Lenke til kommentar
Del på andre sider

For å si det sånn, jeg ville valgt Norwegian, hadde jeg vært deg! Eller, kommer an på prisen, du bør velge det billigste så sant du ikke er kresen på komfort da, menne, tror ikke det er store forskjellen mellom de to!

Det viktigste er jo at man komemr helskinnet fra A til B ""

Lenke til kommentar
Del på andre sider

For å si det sånn, jeg ville valgt Norwegian, hadde jeg vært deg! Eller, kommer an på prisen, du bør velge det billigste så sant du ikke er kresen på komfort da, menne, tror ikke det er store forskjellen mellom de to!

Det viktigste er jo at man komemr helskinnet fra A til B ""

 

hehe ""

Hvis det blir noe er det nokk Norwegian som får gleden av å få fly meg til gardemoen ""

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei .

 

Det kommer mere info til uka men noen momenter kan jeg komme med.

 

Fra Lørdag 0900 til Søndag kl 16.00 Hardcore.

 

Leverandører blir det så det holder, det blir Flightsim.no Shop med alt i fra Addon til Flatskjermer,pc etc som du kan kjøpe der og da.(kommer mere info) Det blir masse foredrag som du kan delta i (Real 737NG/767 pilots, SIMKIT leverandører, Gruppe Flights, Lockon konkurranser, info og besøk i DC10 simmen osv osv

 

Hele ideen er og samle alle sammen, store og små til en artig happening.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dette er som dere sikkert skjønner et rimelig heavy prosjekt, og vi følger en Timeline. Den 1 Desember er dato satt og dette vil bli gjort kjent. Det er flere faktorer som spiller inn, hotell kapasitet vs pris og resultatet av voten som vi har. Det er mye som skal stemme her om dette skal bli en suksess, og noe annet er ikke tema.

 

Tenk dere bare TP Kabler og switcher for 200 personer.....men alt dette er i orden i forkant...vi kommer tilbake senere....det som er viktig nå er at du svarer så pressist du kan på voten.......ok......blue side up..... ""

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Håper at dette går i orden, og at vi kan treffes hele gjengen. Det hadde vært skikkelig morro. Men jeg må si meg enig med Jan Roar; to dager blir litt lite. Ser for meg fredag til søndag. Men det er kanskje vanskelig? Tenker mest på de som må reise langt. Men jeg tror vi hadde fått mer ut av det da. Av erfaring, så vet jeg hvor mye stress det blir å få opp et så stort nettverk. Går med mye tid her. Men uansett så er dette et kjempetiltak, og jeg mener ikke å klage. ""

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kjempeidé, har vært en drøm å få noe slikt arrangert i mange år.

 

Men jeg har to forslag: For min del, og sikkert mange andre også(?), så er det greit at vi som bor så pass nær gardermoen gjerne betaler et par lapper ekstra, mens de som har lengre reisevei (kan jo gjerne regne det ut fra reisekostnader på billigste måte praktisk mulig) gjerne får reisemoderasjon i form an noe billigere påmeldingsavgift...

 

Det vanskelige med dette er jo at det er mye vanskeligere å regne ut riktige priser på forhånd siden det ikke er like mange som bor i nærheten som kommer langveis fra osv. Kanskje gi reisemoderasjonen ut etter arrangementet?

 

 

Greit, over til forslag 2: La folk få møte opp på fredag ettermiddag for rigging av eget utstyr ol, om folk skal først reise på lørdags morgen, og deretter rigge utstyr, så er nok ikke flesteparten på plass før tidlig ettermiddagen på lørdag, og det er ikke så vellykket å arrangere foredrag/fremvisning etc før folk er på plass uansett, da alle bare er stressa og holder på med sitt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Angående rigging av utstyr, så har jeg et forslag å komme med! Nå er det jo slik at arbeidsdagen til de fleste ikke varer fra morgen til langt utpå kvelden fredager, for eksempel er jeg ferdig halv to fredager, og det er sikkert flere som er ferdig til da, eller tar fri den dagen, ikke vet jeg, men hva om vi som bor nærme Gardermoen tar et initiativ og tar på oss oppgaven med å rigge opp så mye som mulig, eller la meg si så mange plasser som mulig, før alle andre som kommer langveis fra kommer, slik at alle bare kan koble seg opp uten å måtte stresse den fredagen og være igang før neste morgen!

Samtidig må det sies at det kan høres litt teit ut at det bare er vi som skal rigge opp, men jeg har en mistanke om at det er flere som stiller opp på arrangementet da uansett!

Og dessuten kan de som ikke rigget opp utstyr, hjelpe til med å rydde ssøndagen!

 

Kan dette være en god idé, eller bør jeg bare finne søppelbøtta? ""

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Opprett ny...