Gå til innhold

ATC - Trondheim Fir - FS2004


Tom Knudsen

Anbefalte innlegg

I og med at Trondheim Center har nå blitt lagt ned synes jeg det blir litt urealistisk å ha denne på ATC i FS... Jeg tenkte jeg skulle lufte denne litt å høre med dere andre om noen viste hvordan man får vekk Trondheim CTR fra ATC...

 

Nå har vi jo Oslo , Stavanger og Bodø og de er pr. i dag delt opp i forskjellige sektorer.. Ex. Bodø har nå tatt over for Trondheim Center og det bør vel kunne la seg gjøre i FS også... Vigra Tower har i dag innflygningen for både Kristiansund og Molde Lufthavn.

 

Det må da være en mulighet til å endre noen instillinger i FS. Kanskje med bruk av Edit Voicepack.. Noen som kan dette`????

 

Hva med en diskusjon på dette emnet...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er korrekt at Trondheim FIR er borte, faktisk så er Norge et FIR nå. Videre oppdeling er Bodø AOR, Stavanger AOR og Oslo AOR.

 

Bodø er grovt sett, delt inn i 4 sektorer. Bodø East - freq= 126.700, Bodø North freq=126.45, Bodø Central freq=118.50, Bodø South (gamle Trondheim) Freq= 125.700.

 

Dette betyr at på VATSIM vil dette implementeres så snart den nye POF - filen er klar (oppdateringene er sendt til Daniel - som forestår denne endringen). samtidig gar vi sendt denne oppdateringen til forfatteren av Servinfo, og har fått beskjed fra han at dette vil komme med på neste versjon av programmet.

 

Inntil den nye POF - filen er klar, er det ingen endring for vår del. (Håper denne er like om hjørnet)

 

Når det gjelder Bodø vil det i praksis foregå slik at ved lav trafikk, vil stort sett bare Bodø_CTR (Bodø North være på, med ansvar for hele nordnorge, fra sektor Oslo og opp til russegrensen. Ved høy trafikk og ved flyinn, vil Bodø deles opp. Men det er ingenting i veien for at to kan logge seg på Bodø også ved lav trafikk..

 

Håper dette var litt oppklarende...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bodø er grovt sett, delt inn i 4 sektorer. Bodø East - freq= 126.700, Bodø North freq=126.45, Bodø Central freq=118.50, Bodø South (gamle Trondheim) Freq= 125.700.

Hei.

Bra inlegg, men vil gjerne komme med en liten komentar.

Bodø ATCC opererer med seks sektorer.

Må ikke glemme sector Helgeland og Ofir.

Ved liten trafikk/natt blir helgeland slått sammen med Central på freq 118.55

""

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...