Gå til innhold

Enda ei flyulykke


Steinar Grindstein

Anbefalte innlegg

Ja det er tragisk når slike ting skjer. Fly er jo trygt, men som vi alle vet skjer det ulykker, og da går det mange liv. Dette er nok noe vi må leve med desverre.

 

Dette er desverre veldig synd at slike ulykker skjer. Men som er sagt over her, er det desverre noe vi bare må leve med. Flytransport er jo regnet som verdens tryggeste transport middel. Det er jo topp sikkerhet når man skal ut og fly. Men som sagt, skjer det noe, ja, det skjer det, og det skjer fort. Jeg er også 100% sikker på at sikkerhet på flyplass i lufta o.s.v forbreder dem hele tiden, den kommer alltid til å bli bedere en noen gang.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hmm! Disse pasasjerene har ikke vert serlig smarte da de har løsnet setebelte før flyet landa "" Det er en utfyllende reportasje i dagens Nettutgave av VG. Ifølge VG sier en av de overlevende at de løsnet setebeltene rett før landing! Flyet skal vist nok også ha landet med medvind.

 

Hvor mye av dette som er korekt veit jeg ikke.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...