Gå til innhold

gikk ombord uten bilett


Ståle Andre Ustad

Anbefalte innlegg

Ja, det er det sånne ting, hver gang. Han ville sikkert opp i lufta og fly fordi han like å fly selv om han kanskje ikke hadde så mange penger på seg. Syns vi skal være litt mer snille med hverandre og la de som ønsker å fly få lov til en liten tur de også, selv om de kansje har litt dårlig råd innimellom, det har vi da jo stadig litt alle sammen innimellom. Ledige plasser er det jo nesten bestanding når man er oppe i lufta og flyr disse flymaskinene. Det syns nå bare jeg om denne litt spesielle saken da, men politiet og de andre som skal opp å fly blir allikevel kanskje litt redde da. Må jo tenke litt på de menneskene som ikke liker å fly også da, men nå er det i alle fall sagt om litt om dette der da for denne gang altså dere.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fatter ikke at det går ann... Første panikkoppgradering av sikkerheten skjedde med 9/11. Derretter har det vært antakelighvis små oppgraderinger igjen før "øksemannen" fremskynder "strakstiltak". Liten tid etter på Norges nest største? flyplass kommer en utlending seg inn uten bilett eller dokumenter ""

 

Hva er det sikkerhetsfolka egentlig surrer med?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...