Gå til innhold

På tide med et nytt FS treff i Bodø


Steinar Grindstein

Anbefalte innlegg

Da var dommen kommet fra flymuseeumet. Sitat:Takk for henvendelsen. Vi har dessverre ikke egnede lokaler, heller ikke bredbåndtilgang, som jeg regner med at dere trenger for å gjennomføre treffet. Vi låner heller ikke ut lokaler gratis. Minstepris pr dag er 3000.- kr på hverdager, for eventuell utleie til et slikt treff en helg må vi beregne prisen ut fra at vi må ha ekstra teknisk personale ut på overtid for å hjelpe til med tilrettelegging.

""""Litt av en døgnpris må jeg si. ""

 

Vel vi får holde utkikk etter andre lokaler.Noen som vet om noe?.Å ha et slikt treff på Skaug, tror jeg blir for langt unna Bodø sentrum.

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 160
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive medlemmer

OK folkens! Nå trenger jeg virkelig gode inspill ifra dere som har bekjente i Bodø som sitter på lokaler som er egnet til å arangere dette treffet i. Vi har idag å igår fått negatift ifra de som i utgangspunkte var mest aktuele.

 

Vist det er noe som veit om lokaler som ikke koster en formue å få lånt ifra Fredags ettermidag å fram til Søndag, å som gjerne har brukbar internettlinje, så la meg få høre om det stedet så fort som f..!!!!

 

I skrivende stund er det ca 6 uker til FS treffet. Senest om tre uker bør vi ha et konkret lokale i hand, sånn at resten av planlegginga kan gå smertefritt.

 

På forhand takk for hjelpa

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kravene er ikke så store! Parkering til biler er jo en selvfølge, siden jeg ikke har full ovrsikt på kor mange som kommer enda! Dag, savner inspill ifra deg i denne saken "" Så er det litt vasnkelig å si kor mange som stiller med bil! Undertegnede stiller garantert med bil.

 

Beligenheta bør ikke være så alt for langt unna byen. Her for du/dere vurdere selv hva dere mere er for stor avstand!

 

Det er ikke krav om at det må være nett tilgang, men det er et pluss.

 

Det må ha god plass til flere PCer, uten at vi nesten må sitte i fanget på hværandre. (Undertegnede har med to pcer)

 

Når det gjelder kafetrakter å slikt, så må ikke lokalet ha dette! Dette er noe som uten vanskeligheter kan tas med av deltagere! Her vil jeg kontakte dere vist lokalet ikke har slikt for å bli enig om fordelinga på hvem som kan ta med hva.

 

Et eller flere toaletter er høyt ønsket! Ser ikke for meg to døgn uten tilgang til toalett ""

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Skaug Skole tilfredsstiller alle disse krava, men jeg er usikker på nett-tilgangen. (ja, skrivefeil i sist innlegg "")

Skaug Skole har ei egen ADSL-linje, som ingen andre får lov å bruke, men hvor rask den er, og ikke minst hvor mye det koster å leie den.

Snakk med Rektor der du, så får du kanskje svar.

Ellers finnes det et middels stort lokale i Kløkstad Fritidshavn, og dersom det er dårlig vær bør det kunne være et alternativ. Prisen der er 250,- pr. dag dersom dette går gjennom meg (noe usikker på prisen), og det finnes en del parkeringsmuligheter der. Det finnes ikke bredbånd på Kløkstad. Sidene til dette stedet finnes her, men som sagt, for å få det så billig som 300,- per dag må JEG(pappa) leie det! (evt. noen andre med medlemsskap i båtforeninga)

Ellers finnes det et Grendehus på Skaug,

Her vil prisen bli på 750,-. (vi trenger ikke gymsalen vil jeg tro, 3500 med den...)

Sidene deres er her.

Ellers finnes det et grendehus i Festvåg, et tidligere bedehus på Kløkstad(Rønvik Menighet) og ungdomshus i Valvika og på Myklebostad.

Lykke til!

Edit: Oppdaterte pris fra 250,- til 300,-!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Først til Per Kristian!

 

Jeg sender ikke ut mail til alle som melder sin interesse før jeg har viktig informasjon som kun angår de som skal delta! Ja jeg har motatt din mail om at du vil delta på FS Treffet.

 

Alle som stiller med PC er i et tidligere innlegg i denne saken oppfordra til å ta med nettverkskabel å eventuelle switsjer! Dette vil det komme mere om når jeg med 100% sikkerhet kan si hvor det skal være. Håper å ha det klart innen ei til ei å ei halv uke.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Herrejesus ""! Eier du ingen tolmodighet, gutt?

 

Sier seg nesten selv at det ikke vil arrangeres til planlagt dato, så da vet du det. Ellers anbefaler jeg deg å vente på eventuell informasjon.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Opprett ny...