Gå til innhold

Discovery i hele neste uke!!


Åge Lyster

Anbefalte innlegg

FLYGINGENS ÅRHUNDRE

I år feires det verden over at det nå er 100 år siden flygingens århundre startet, klokken 10.35 om formiddagen den 17. Desember 1903, da brødrene Wrights 'Flyer' utførte menneskehetens første flytur med en maskin tyngre enn luft. Discovery Channel markerer flygingens 100-års jubileum med en overdådig programserie om luftfartens historie. En hel uke med spesielle programmer vil dekke brødrene Wrights epokegjørende bragd, flygingens underverk og hvor flygingens fremtid vil føre oss. Premieren starter med programmet "Det første flyet", som følger et forsøk på å bygge en eksakt replika av Wrightbrødrenes 'Flyer'. "Ekstreme maskiner: Fly i det 21. Århundre" bringer seerne inn til flygingens neste periode, og tar dem med på en fascinerende tur inn i flygingens fremtid. Og i en spesialepisode av Skraphaug - "Megautfordring: Århundrets flytur" har to lag bygget en flymaskin ved hjelp av skrap og verktøy fra 100 år tilbake!

 

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så igår på Discovery på programmet Scraphead, 3 lag som skulle bygge hver sitt fly de måtte fly 1 kilometer med på 20 timer. Dem fikk det faktisk til, det ene lagets fly var oppe i 60 meter over bakken...laget av skrot. Får dere sjansen å se reprisen er dette noe som kan anbefales, helt rått.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Discovery er en veldig bra kanal. Er det noen som vet om det skal være en markering på norske flyplasser den 17. desember?

 

Det skal være formasjonsflygning på Sola, sammarbeid mellom sola flyklubb og mikroflklubben. Jeg har fått lov til å være med å fly!!!!(som passasjer vel å merke)

 

Skraphaug på discovery i går var foresten utrolig bra!!!!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...