Gå til innhold

Stolt av å være flightsimmer?


Roy Olav Hordvik

Anbefalte innlegg

Nei,du er da ikke for gammel!!!!.Jeg er midt i førtiåra,men stortrives.Er det nærmeste jeg vil kunne komme ungdomsdrømmen om å bli flyver.Og heldigvis så har keg en "forståelsesfull"samboer,så ho kjefter meg ikke opp for hobbien.Og ongan er rett som det og følger med når far er ute og "flyr" Så bare stå på.Det er jo en veldig morsom hobby da.Og lærerik kanden også være.(kjennskap til fly,geografi etc etc.Ha en god zimmedag ""

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 65
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive medlemmer

Jeg fikk nylig høre om en pensjonist som bor i nærheten av meg. Han har kjøpt seg pc til 20.000, og kjører FS2004 hele dagen. Kona som han har vært gift med i 50 år har han nesten glemt...

 

Så FS er ikke et spill som kun appellerer til fjortiser, men en rimelig avansert flysimulator som engasjerer folk i alle aldre. Kun en ting er sikkert...99,9% av dem er menn ""

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ikke nødvendigvis stolt, men i hvert fall glad flightsimmer! Det er en givende hobby, som sammen med nødvendigheten av(?), for mange av oss, å kunne mekke egne PC'er, gir meg alle tiders adspredelse!

 

Og alderen spiller da vel ingen rolle. Da jeg var 30 år måtte jeg spille dataspill på min flotte Commodore 64 (selv om jeg i jobbsammenheng punchet hullkort til mine selvutviklede program for nattlige kjøringer på UNIVAC-maskinen på NTH).

 

Verden har heldigvis gått fremover på datasiden: Nå er jeg i mitt 60-ende år i gang med min 7. (og 8.)egenbyggde PC med P4 3,0 GHz, Asus P4C800-E Deluxe, Asus V9950 Ultra og Corsair TWINX 1024-4000 DDR-DIMM bl.a., i et 3-vinduers sort aluminium Lepont kabinett "", for å kunne kjøre FS2004 "As Real As It Gets"! [Jeg har et tilsvarende prosjekt på gang for dattera også, men med LianLi kabinett.] En av (de få?) fordelene med å være en "gammel" flightsimmer er nemlig at PC'er i 20.000,- kroners klassen (hvert 2.-3. år) ikke virker så "umulig" som det kanskje synes for den som fortsatt er skoleelev.

 

I "ånden" derimot er vi nok like unge, enten vi er 14 eller 70 år gamle flightsimmere! ""

 

Mvh Bjørn

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Opprett ny...