Gå til innhold

Pilot i VCA?


Christopher Eriksen

Anbefalte innlegg

Hehe, musikken på VCA webben er flott den synes jeg med SB live, men dette avhenger jo seff av midi delen på lydkortet [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif'>http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif[/image].

Når det gjelder testene i VCA er disse uhyre lette ja, faktisk for lette spør du meg, jeg tror vi får vurdere og komplisere dem litt [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif[/image]

Vennlig hilsen

Tarjei Lundarvollen, sjekkaptein VCA

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei, alle som vil kan med litt kunnskaper og plunder ( [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif[/image]) bli piloter i VCA, vi har imdlertid en liten test (først teori så praktisk prøve) og forlanger litt seriøsitet og kunnskaper for og holde nivået litt høyt.

For mere info se på vår webside: http://virtualcoastair.com."'>http://virtualcoastair.com." TARGET=_blank>http://virtualcoastair.com.

 

Vennlig hilsen

Tarjei Lundarvollen, sjekkaptein VCA

[Edited by Tarjei Lundarvollen 23-12-1999.]

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei

Ja, alle kan bli Pilot i VCA.

Det er en opptaks prøve som du må igjenom som dreier seg om flyging og en liten teori test.Teorien er ikke vanskelig men såpass at du kanskje må bla opp og lete litt hvis du er helt uerfaren. Kun stoff som du faktisk MÅ kunne for å gjennomføre en flight fra ett punkt til ett annet.

Join ett seriøst Virtuelt flyselskap på denne siden http://www.virtualcoastair.com/."'>http://www.virtualcoastair.com/." TARGET=_blank>http://www.virtualcoastair.com/.

Hilsen VBX 072 Frank Olav

Lenke til kommentar
Del på andre sider

hei.

hehe, vel har du ikke et bra lydkort vil det nok bli vel mye plink,plonk lyder med de midi filene ja. Har du Sb Live så vil du oppdage at det er instrumenter som spiller julesanger [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif[/image]

Til alle dere som har lyst til å fly for VCA og ikke har turt å prøve: Det er ikke farlig å melde seg. testene er ikke så vanskelig, de aller fleste klarer det, og stryker man første gangen kan man gjerne prøve flere ganger.

ALLE er velkommen til VCA som piloter.

Jan Roar Rød

Ceo Virtual Coast Air

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...