Gå til innhold

På laptoppen....hmm


mwalther

Anbefalte innlegg

Heisann!

Noen som har hørt om / vet hvor man kan få tak i ... et mellomledd til com, parallel eller USB port...evt pckort... til bærbare maskiner så man kan få en game port.

Jeg har en MS Force feedback som jeg brukte med gamle PC'en...og nå bruker jeg en bærbar som ikke hare game port....HJELP MEG!

Markus

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har med hell (selv om maskinen trenger en oppgradering...) brukt joystick på en laptop. Du må kjøpe en Gamecard, den settes i slot'en til modemkort - m.a.o det er et kort som er fysisk lik et modemkort. Du må ha en modemport type PCMCIA type II eller III på laptop'en. Fra gamecard går det en ledning, og i andre enden sitter det en plugg lik joystick-porten på PC. Her plugger du inn joystick. Software følger med på diskett, og etter installasjon så voila!

Dingsen koster i USA 69.95 dollar + frakt, og kan bestilles hos FlightsimCentral - http://www.fscentral.com/fsc./gampropcmci.html."'>http://www.fscentral.com/fsc./gampropcmci.html." TARGET=_blank>http://www.fscentral.com/fsc./gampropcmci.html.

mvh

Richard Blindheim

LN-RIB

------------------

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...