Gå til innhold

Å hjælpe oss


John-Karstein Hansen

Anbefalte innlegg

Ser at Flightsim.com har lagt ut i filregisteret en Douglas DC-3 med panel for FS2k. Ser forøvrig ut til å være nydelig laget.

Men se på filstørrrrrrelsen da menneske.

2 filer på tilsammen 12,703,643 og en patch på 237,322. Ska det fortsette sånn blir det dyrt å laste ned all freeware. Skjønne nå godt at en egen disk på 10Gb e påkrevd, dersom hvert fly med panel og lyd begynne å nærme sæ 30Mb pluss all den andre snacksen.

Større hardisk, meire ram, større skjærm, bedre skjærmkort osv. osv. Det værste e at de e håpløst å ønske sæ noe av de hær te jul. Det bli ikke forstått. Sååå-----ut på overtid.

Så forøvrig en som foreslo å få samboeren til å riste i stolen under flighten for å skape "As real as it gets". Det hær gjør ho æ bor sammen med stadig vækk, men det e førr å forsøk å trenge inn i skallen på en som e oppe i skyan bokstavelig talt.

God Jul si æ bærre.

------------------

Hilsen

John-Karstein

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvis du går på "view" på disse filene, ser du at "manuals" er på mer enn 7 Mb, og "gauges.zip" på godt og vel 5 Mb. Skulle tro at dette er en "unødvendig" størrelse. Et bra panel (Slik som Erik Ernst's, JHS's eller OMR's) har sjelden "gauges.zip" på mer enn 2Mb.......

Dc3-pakka er sikkert bra den....men...

Tror ikke jeg gidder å "sponse" Telenor med så mange tellerskritt [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif[/image]

Morten

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...