Gå til innhold

FU3 krasjer maskinen


Espen Øijordsbakken

Anbefalte innlegg

Heisann,

FU3 krasjer maskinen når den skal laste/initiere AI fly (når den laster alt for å gjøre klart til flyging). Dette medfører at jeg ikke får fløyet i det hele tatt med FU3. Jeg har fint brukt FU3 før, men nå virker den ikke i det hele tatt. Jeg har forsøkt å reinstallere hele greien, men det hjalp ikke i det hele tatt. Dette er mildest talt frustrerende! Har nettopp fått ny prosessor og hadde gledet meg til å få kjørt FU3 med ordentlig framerate. Men neida.

------------------

Med vennlig hilsen,

Espen Øijordsbakken

http://home.c2i.net/eoeijord" TARGET=_blank>Fokker 50 Panel Project

http://www.flightsimmers.net/fpda/" TARGET=_blank>Freeware Panel Designer Association

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei!

Jeg hadde akkurat det samme problemet. Reinstallér, og pass på når du blir bedt om å skifte CD. Da skal du BYTTE CD, ikke henvise til en annen drive eller bruke 'browse' på noe som helst tidspunkt. Bare ta ut install-cd'n, og sett inn disk 2 (eller 3). Problemet er at 'outer scenery' ikke har blitt installert skikkelig.

- Atle -

Lenke til kommentar
Del på andre sider

FU3 krasjer her også. Har hatt den oppe å kjøre på min gamle k6-2 maskin men på Athlon maskinen med nyeste driverne for TNT2 ultra kortet starta den ikke en gang. Prøvde til og med å bytte til Nvidia driver v2.08 men uten mere hell. Og da jeg skulle legge in den nye patchen som skulle gjøre at Nvidia`s siste drivere skulle funke sammen med denne kjipe simmen fikk jeg ei feilmelding som sa noe sånnt som dette:

"Patching errors have occured, Old File not found. However, a file of the same name was found. No update done since file contents do not match"

Helt på jordet med andre ord, det spillet der minner fælt om gamle dos spill hvor man måtte fikle med skjærmdrivere og skifte ditt og datt i autoexec.bat og config.sys osv.

Jeg sendte en mail og klagde på dette til EA som gir ut spillet og fikk melding i dag om at klagen var videresendt til en "Product Support Technician". Så får vi håpe for deres egen skyld at de neste gang de gir ut en patch sørger for at den ikke krasjer fordi de har laget flere versioner av samme spillet til USA, England og Tyskland. Den Engelske og Tyske versionen (må være engelsk jeg har her tenker jeg, siden patchen ikke virket)har det visstnok ikke kommet noen patch til ennå. Dumt at de legger ut en patch som ikke virker hos alle som har kjøpt dette spillet. Foresten var det elendig grafikk i FU3 og alle de fine screenshots vi har sett stammer nok fra nøye innøvde manøvre over noen av de få stedene hvor bakkegrafikken ser sånn någenlunde bra ut i FU3. Det værste med den er i allefall at det føles som å kjøre bil mere enn å fly når man bruker den. Man legger flyet over på siden og det styrer pent og pyntelig akkurat som om man skulle være på landjorda. Tviler på at jeg noen gang gidder legge inn denne misslykkede flysimulatoren på nytt. Jeg trives godt med Fs98 og nå har jeg jo om ikke lenge også Fs2000 pro tenker jeg så da blir det en stor nedtur på alle måter å tusle rundt i kjedelige FU3.

Hilsen

Roald Julin

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dag:

Ja, jeg har detonator 3.53 driverne installert. Men jeg har ikke patchen installert, og det spørs vel om jeg får installert denne da jeg har kjøpt FU3 i London.

Øystein:

Hehe, venter fortsatt på SDK'en. Den kommer vel, gjør den ikke? Holder på med nye versjon til FS2000 nå. Men jeg skal definitivt kikke på SDK til Fly! når/hvis den kommer.

Atle:

Jeg reinstallerte med minimal install - den spurte ikke etter flere enn den første CD'en, og så hadde jeg CD2 stående i når jeg fløy.

Roald:

Jeg synes FU3 er veldig artig å fly med jeg. Når det gjelder småfly foretrekker jeg FU3/Fly! foran FS98. Men når alt kommer til stykket så bruker jeg FS98 mest. Dette pga. 1) større fly og 2) Norway98 (borte bra, men hjemme best) og 3) panel SDK'en (slik at jeg kan mekke F50 panel). [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif[/image]

------------------

Med vennlig hilsen,

Espen Øijordsbakken

http://home.c2i.net/eoeijord" TARGET=_blank>Fokker 50 Panel Project

http://www.flightsimmers.net/fpda/" TARGET=_blank>Freeware Panel Designer Association

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei Espen.

Det er (minst) to årsaker til at FU3 ikke starter hos deg. Den ene er det som Dag påpekte - Detonator 3.53 driverne fungerer foreløpig ikke med FU3. Den andre årsaken er at det oppstår problemer dersom man ikke har kjørt en full installasjon av programmet. Ikke i alle tilfeller, men muligheten er stor. Patchen skal rette opp begge disse feilene - når den kommer for vår versjon, da...

Til Roald:

quote:

Foresten var det elendig grafikk i FU3 og alle de fine screenshots vi har sett stammer nok fra nøye innøvde manøvre over noen av de få stedene hvor bakkegrafikken ser sånn någenlunde bra ut i FU3.

Jeg skjønner ikke dette. Det kan ha noe å gjøre med installasjonen din. Det er nemlig mulig å kjøre simulatoren selv om det har oppstått problemer under annet enn full installasjon. Det er da bl. a. sceneryet som ikke blir installert skikkelig. Grafikken i FU2/3 er jo helt fantastisk - uansett hvor man flyr.

Jeg har også flydd litt i 'Outer scenery' - dvs. det området som finnes utenfor de fotorealistiske områdene San Francisco (for FU2-eiere) og Seattle. Også her er sceneryet rimelig bra. Dette området er egentlig inkludert slik at andre kan lage detaljert scenery, men det er mye bedre enn f. eks. default sceneryet i FS98. Man har også her de riktige elevation-dataene, slik at fjell og lignende er korrekte og er meget krasjbare! [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif'>http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif[/image]

Prøv å installere en gang til - med full installasjon dersom du har plass, Roald, så skal du se at ting blir bedre!

quote:

Man legger flyet over på siden og det styrer pent og pyntelig akkurat som om man skulle være på landjorda.

Jeg er ikke helt med deg her. Er det ikke det som er meningen?

Ikke helt som på landjorda selvfølgelig - det synker jo i svinger dersom man ikke bruker høyderor, og uten sideror blir svingen ukoordinert, men det går da fint an å svinge et fly ved å bare bruke balanseror. Beklager hvis jeg misforstår deg her.

Flere piloter har uttalt at FU3 er den simulatoren som best simulerer flymodellene til småfly, så vi får stole på dem.

Selv er jeg satt på bakken uansett for tiden. Min gode, 'gamle' FF Pro stikke tok nemlig kvelden her om dagen (eh...? ...jaja [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/wink.gif[/image]), så nå kan jeg hverken fly Fly!, FU3 eller FS98/2000, og egentlig synes jeg det er ganske så behagelig. Når jeg så får råd til ei ny stikke så regner jeg med at FS2000 har kommet med opptil flere patcher, FU3-patchen har kommet og all ståheien har lagt seg! [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif[/image]

God jul, folkens!

------------------

Bjørn Olav Henjum

henjum@online.no

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...