Gå til innhold

Morten Aalberg

Members
  • Innholdsteller

    364
  • Ble med

  • Siste besøk

  • Dager vunnet

    3

Morten Aalberg vant sist dagen den 19. mars 2021

Morten Aalberg hadde det mest likte innholdet!

Om Morten Aalberg

  • Bursdag 18. des. 1960

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Morten Aalberg's Achievements

86

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei Kjetil, Du har jo laget en flott Skarnsund bro og det ser ikke ut som om ASOBO får med seg den etterlengtede Gråkallen samt masta på vassfjellet som du nevner. Gidder du å forbarme deg over disse to landemerkene? To viktige landemerker det der ved innflyvning sørfra for landing rwy 09 på Værnes. mvh Morten Aalberg
  2. Gate 40 på Gardermoen har dobbel Jetway, dette er vel ikke riktig. Hvordan fikse dette, noen tips å få når det gjelder dette.
  3. Noen som har Saitek Pro Pedals de vil selge
  4. Hei dere eksperter der ute. Skal hjelpe en kompis med å innstalere sin MS2020 kjøpt via Stream. Er det noen som kan gi oss et greit tips på hvordan man innstalerer denne i en spesifik mappe på harddisken. Kan man eks lage en mappe som heter MS2020 på den harddisken man ønsker, å styre den dit, blir i så fall Communitymappen også tilgjengelig der? mvh Morten Aalberg
  5. Takk for mange gode innspill her, fikk alt på stell med god hjelp av Robert.
  6. Startet MS2020 ENGM med Beechraft propellern og da startet sceneryet som normalt ( det må sies, herre min hatt for et scenery ). Men, når jeg velger PMDG 7378 ( som jeg vanligvis benytter ) kutter simmen tvert. Hva i huleste kan dette være mon tro, andre med samme problemet?
  7. Hei, kjøpte og innstalerte Finns ENGM scenery for Gardermoen i dag tidlig men simulatoren kutter når jeg har valgt gate og trykker Fly! Starter jeg andre steder er alt som normalt. Hva kan være galt?
  8. GSX Pro skal iallefall ut fra mitt system enn så lenge. Er jo så fonøyd med MSFS2020 slik den har blitt at jeg kan ikke rose det godt nok. Ikke en CTD den siste tiden, meget stabil og bra inntil den GSX saken. Og med pmdg inne og snart 800ˋn kan man snart ikke forlange mere. For en sim det ser ut til å bli. Mangler sellvfølgelig en del enda men det kommer vel etterhvert. Hva mangler vi egentlig? Jo jeg savner at AI trafikken er mere real, savner mulighten for AFCAD slik at parkeringer blir mere real, huff ja kan fortsette men alt alt er jeg meget fornøyd så langt. Nå har det blitt mye pmdg b737-700 i det siste men her om dagen tok jeg Bonazaen fra Værnes til Kvernerget VFR, fytti for en tur, for et scenery det begynner å bli, imponert. Men tilbake til starten, spar pengene inntil GSX begynner å bli det den skal være. Og en takk til Robert her inne som sa, slett P3D og kjør all inn på MS2020, har ikke angret en dag på det tipset!
  9. Fått den til å funke men og det er et stort men. Føkker opp en ellers så stabil MSFS med CTD, så mitt tips er å holde seg unna enn så lenge. De trenger nok noe tid på å tune denne softwaren. Men som med det meste, få ut dritten å hente cash, desverre det meste dreier seg om det i dagens verden. Lærer jo aldri da.
  10. Ja, der er jeg nok enig. Ikke noe sjakktrekk å kjøpe denne så tidlig men men, man lærer aldri. Men trur at dette blir bra om en stund, var veldig fornøyd med P3D versjonen så får vi se hvor kjapp de er. Som dere forstår får heller ikke jeg startet programmet da den forbaskede COULATI ikke vil starte.
  11. Hei alle sammen. Mange smarte hoder der ute så man må lufte sine spørsmål her inne. Benytter AI traffikk fra Alpha India Group i min MS2020 og som Trondhjemmer blir det mye Værnes. Når det gjelder Widerø ser jeg bare Q400`n som kommer til og fra Varnes. Dash 100 og 300 er jo totalt fraværende. Noen som har fått med seg noe når det gjelder dette. Et annet spørsmål, i FSX og P3D kunne man redigere AFCAD slik at parkeringer ble mere real, finnes det noen mulighet for dette i MS2020. Flyene parkerer jo i hytt og pine. Utenlansterminalen ved Værnes benyttes iallefall ikke av de som bør parkere der. Og et tredje og siste spørsmål. Har slått av de helsikes stygge ASOBO originale flyene i options men alikevel dukker de opp, noe å gjøre med akkurat det. Når det gjelder Widerøe og rutene er fra Pandemitiden så skulle ikke dette påvirke da Widerø nærmest fløy som normalt de rutene de hadde. mmmmm Ha en fin dag alle sammen. mvh Morten
  12. En kjempeflott video, synd at musikken ødellegger stemningen!
  13. I min kjære PMDG B737-700 har jeg plutselig fått blåfarve på de bryterne jeg peker på, fikk også cockpit tool tips teks men det har jeg fått fjernet. Noen som kan gi noe tips når det gjelder den blåfarven og få fjernet dette. En annen sak, er det noen mulighet for å få fjernet MS2020 ground equipements as Push back traktoren ( den blå ). Som dere sikkert forstår så er det PMDG og b737 som gjelder her i hangaren.
×
×
  • Opprett ny...