Gå til innhold

Kristoffer Rivedal

Members
  • Innholdsteller

    2 212
  • Ble med

  • Siste besøk

  • Dager vunnet

    8

Kristoffer Rivedal vant sist dagen den 20. oktober 2022

Kristoffer Rivedal hadde det mest likte innholdet!

Om Kristoffer Rivedal

  • Bursdag 31. des. 1985

Nylige profilbesøk

1 320 profilvisninger

Kristoffer Rivedal's Achievements

46

Nettsamfunnsomdømme

  1. Fra PMDG forumet. https://forum.pmdg.com/forum/main-forum/general-discussion-news-and-announcements/286430-07mar24-notam-for-737-crew Så det er kanskje PMDG som er problemet hos deg. Lov å håpe at denne patchen hjelper for deg i hvert fall.
  2. Når Realturb kjører sammen med simmen får du et symbol nede med klokken. Høyreklikk på dette og velg settings. Der kan du justere lyder og andre innstillinger.
  3. Du kan skru av lyden i RealTurb innstillingene, kom i en oppdatering for en liten stund siden, eventuelt så kan du mute RealTurb i Windows volummikser.
  4. Slenger meg på Bringeland. Skulle også gjerne hatt scenery til Værøy heliport og luftambulanse baser og sykehus rundt om.
  5. Det var jo en måte å få cruisebåtene vekk fra Bergen sentrum. 😄
  6. Mye bedre enn default, men freeware alternativet vinner ut i fra de bildene de presenterer her.
  7. Prøvde å søke nå, men fant ikke gruppen.
  8. Verdt å sjekke flightsim.to når det gjelder addons til MSFS. https://flightsim.to/file/15982/rosten-heliport-handcrafted-norwegian-air-ambulance-heliport
  9. I FMC under PMDG SETUP -> OPTIONS -> KEY COMMANDS -> AUTOFLIGHT kan du legge knappekombinasjoner for en masse forskjellige funksjoner. Blant annet CWS og AP. Disse kan du igjen binde til knapper via FSUIPC eller andre programmer.
  10. Om ikke, så duger vel kanskje denne. https://fselite.net/news/stairport-sceneries-announce-alta-airport-for-msfs/
  11. Jeg har steam utgaven, og alle problemene jeg har hørt har vært med plasseringen av community-mappen når du kjøper det fra Microsoft direkte. Så null problemer med Steam her.
  12. Du kan kjøpe her. https://www.aeropartner.no/shop/airfield-manuals-binders-38c1.html Men til de prisene de har der, så ville jeg nesten heller kjøpt et billig nettbrett og Navigraph eller Aerosoft sitt kartabonnement.
  13. Jeg er glad hver gang du kommer på mer du har lyst å pirke på. Er det noe håp for at broene dine kommer til MSFS også?
  14. Tenk på app knappen som jeg skal følge ILS. Har du stilt inn nav radioene (747-787 så blir de autotunet) så vil localizer og glideslope bli armert, og aktivert når du treffer disse. Aktiverer du de andre autopilotene etter du har trykket app vil autopiloten aktivere autolanding modus ved 1500fot agl. Her kan du se hvordan displayet endrer seg i løpet av en autoland på 737 NG. Det er stort sett likt på 747 osv også.
×
×
  • Opprett ny...