Gå til innhold

Frank Ånstad

Members
  • Innholdsteller

    808
  • Ble med

  • Siste besøk

Innlegg skrevet av Frank Ånstad

  1. Jeg håper også at de gjør noe med ATC. Slik som den er i  dag er den jo helt elendig. Jeg fløy fra ENVA til ESSA. Fikk beskjed fra ATC og gå fra FL360 til 2500 ft ganske snart etter jeg var kommet til max. høyde. Jeg fløy mesteparten gjennom hele Sverige i 2.500 ft.

  2. Den 11.6.2023 klokken 21.20 skrev eddie6413:

    Så den 🙂 Virker veldig bra 🙂  Men jeg er også spent på om dem kommer til å forbedre ATC.  Ser det er liveries der....så hvis dem kommer med det så bør også ATC forbedres vesentlig 🙂

     

     

  3. 15 minutter siden skrev Frank Kristiansen:

    Jeg har både på PC og XBOX, men må innrømme at XBOX-versjonen har fått lov til å hvile. Tok noen runder av ren nysgjerrighet til å begynne med, og det flyter veldig bra - men for meg å fly med en XBOX-controller blir bare helt feil. Du kan vel koble til trådløs mus og tastatur, men inntil det blir støtte for flystikke, så blir den nok bare liggende å ta opp plass på XBOX'en 🙂 

    I tillegg er det vel foreløpig bare Marketplace-innhold som kan installeres i tillegg - så da venter jeg heller til de finner en løsning på det.

    Til XBox X er det USB-port til bl.a. stikke.

  4. 5 minutter siden skrev Jan Reidar Storelvmo:

    Funker sikkert greit om du foretrekker å fly med en fjernkontroll i hånden. For min del blir er det ikke aktuelt da du går glipp av hele flyopplevelsen. 

    Kan koble til med en Joystikk. Der er port for det på Xbox X serien.

  5. Vet ikke om dette hører til her, men får prøve.

    Er det noen som har erfaring med FS2020 på X Box S/X? Har hørt og sett flere eksempler på YouTube at FS2020 skal være bortimot samme som FS2020 på en PC, som man må ut med over kr. 20.000 for er PC som kan klare FS2020.

    Noen som kan komentere dette, eller...?

×
×
  • Opprett ny...