Gå til innhold

Jan Kjenstad

Full Member
  • Innholdsteller

    154
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Jan Kjenstad

  • Bursdag 17. okt. 1944

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Jan Kjenstad's Achievements

1

Nettsamfunnsomdømme

  1. Websiden er oppegående, men jeg komer ikke inn. Får en feilmelding "access denied" hvis jeg prøver en link til en forummelding. Finner derfor ingen e-postadresse jeg kan kontakt de på. Noen som har slik at jeg kan spørre de direkte?
  2. Noen som kjenner til hvorfor aitraffic.ch er nede?
  3. Et annet off-Topic emne. Øverst på hvert innlegg står det 'Skrevet' og et tidspunkt, men for gamle innlegg står det ingenting. Noe som kan endres?
  4. AIG har en poll om hvilken simulator vi bruker. Har du svart på den? Du kan svare her: https://www.alpha-india.net/forums/index.php?topic=28499.0
  5. I forbindelsse med oppgradeering til FTX Central 3 og overfføring av kjøp fra flightsimstore til ORBX fikk jeg også samme problemet. Fulgte da ORBX sitt forslag til fiks. Gå inn på https://orbxdirect.com/ og registrer deg på nytt med samme e-postadresse og passord som første gang. Du vil få en feilmelding om at passordet er brukt tidligere.. Ta deg en kopp kaffe til det kommer en e-post fra ORBX. Klkk på linken i e-posten for å godkjenne registreringen. Da kan du logge deg inn igjen.
  6. Er det noen av dere som har Crusaders som favorittband?
  7. Når jeg er inne på forumett, savner jeg et menypunkt for å komme tilbake til forsida. Hvis jeg klikker på logoen oppe til venstre blir jeg stående på forumsiden. Kan du eventuelt endre linjen som responderer slik Flightsim.no - Forum » HANGAREN » Kaffekroken » Skriv svar ( Sv: Velkommen tilbake - snag ) til Flightsim.no » Forum » HANGAREN » Kaffekroken » Skriv svar ( Sv: Velkommen tilbake - snag )
  8. http://www.vgtv.no/#!/video/120667/lander-paa-isen-saa-gjoer-han-det-utrolige
  9. Og som vanlig forbigås samene i taushet.
  10. http://forum.avsim.net/page/index.html/_/pri-news/words-i-need-to-share-with-our-community-r2864
  11. I begynnelsen var det 16 farger og tastatur som var toppen. https://archive.org/details/msdos_Chuck_Yeagers_Advanced_Flight_Trainer_1987
  12. Etter som det er streik i Viderøe kommer det nok til å ta noen dager ekstra.
  13. Du skal ikke unzippe den nedlastede fila, installeren gjør alt som trengs. Bare pek på zipfila du lasta ned. Jan
×
×
  • Opprett ny...