Gå til innhold

Jan Kjenstad

Full Member
 • Innholdsteller

  151
 • Ble med

 • Siste besøk

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om Jan Kjenstad

 • Bursdag 17. okt. 1944

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Et annet off-Topic emne. Øverst på hvert innlegg står det 'Skrevet' og et tidspunkt, men for gamle innlegg står det ingenting. Noe som kan endres?
 2. AIG har en poll om hvilken simulator vi bruker. Har du svart på den? Du kan svare her: https://www.alpha-india.net/forums/index.php?topic=28499.0
 3. I forbindelsse med oppgradeering til FTX Central 3 og overfføring av kjøp fra flightsimstore til ORBX fikk jeg også samme problemet. Fulgte da ORBX sitt forslag til fiks. Gå inn på https://orbxdirect.com/ og registrer deg på nytt med samme e-postadresse og passord som første gang. Du vil få en feilmelding om at passordet er brukt tidligere.. Ta deg en kopp kaffe til det kommer en e-post fra ORBX. Klkk på linken i e-posten for å godkjenne registreringen. Da kan du logge deg inn igjen.
 4. Er det noen av dere som har Crusaders som favorittband?
 5. Når jeg er inne på forumett, savner jeg et menypunkt for å komme tilbake til forsida. Hvis jeg klikker på logoen oppe til venstre blir jeg stående på forumsiden. Kan du eventuelt endre linjen som responderer slik Flightsim.no - Forum » HANGAREN » Kaffekroken » Skriv svar ( Sv: Velkommen tilbake - snag ) til Flightsim.no » Forum » HANGAREN » Kaffekroken » Skriv svar ( Sv: Velkommen tilbake - snag )
 6. http://www.vgtv.no/#!/video/120667/lander-paa-isen-saa-gjoer-han-det-utrolige
 7. Og som vanlig forbigås samene i taushet.
 8. http://forum.avsim.net/page/index.html/_/pri-news/words-i-need-to-share-with-our-community-r2864
 9. I begynnelsen var det 16 farger og tastatur som var toppen. https://archive.org/details/msdos_Chuck_Yeagers_Advanced_Flight_Trainer_1987
 10. Etter som det er streik i Viderøe kommer det nok til å ta noen dager ekstra.
 11. Du skal ikke unzippe den nedlastede fila, installeren gjør alt som trengs. Bare pek på zipfila du lasta ned. Jan
 12. KLM har nettopp hatt en testrunde med et Boeing 737 fly Nederland rundt. Turen gikk til ca 15000 fot. Flyet har nettopp landet, så noe resultat foreligger ikke ennå. Kanskje Bjørn Kjos med flere får rett i sine antagelser om at det er trygt å fly.
 13. Var innom Avsim en tur, og filbiblioteket er oppe og går. Jan
×
×
 • Opprett ny...