Gå til innhold

Tommy Lokøy

Members
  • Innholdsteller

    37
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Tommy Lokøy

  • Bursdag 30. nov. 3

Tommy Lokøy's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Takk for svar Even. Gjelder dette også online flyving...tenker da feks. trening på ENGM TWR i kveld?
  2. Hallo.. Er det noen som vet om alternativ til vatspy som fungerer? Vatspy hos meg finner ikke server til vatsim. Kunne vært fint og se online trafikk
  3. Dette hørtes bra ut.....veldig bra. Trenger jo ikke nødvendigvis å boikotte ENGM, men om det er flere controllere kan jo disse sprees utover norges land i stedet for å stå i kø på ENGM. Jeg for min del er litt lei av å fly vatsim ut og inn av Oslo for å få mulighet til ATC. Det har hendt noen få ganger at det er controller i Tromsø. og da har jeg bare måtte fly, tid eller ikke tid. Er ikke missfornøyd med controllere på ENGM. Takker mer enn gjerne for det, men støtter også opp om forslaget.
  4. På min har jeg satt inn isg1 SMITHS FMS og byttet EHSI med EFS50_EHSI_NB. I tillegg har jeg erstattet GPS 1 med Reality GN530.
  5. Fine bilder og pent stykke arbeid Vi har vel allerede fått mesteparten av "kaken". Om disse flinke gutter skulle finne på og beholde ett kakestykke selv....hva gjør vel det. Det ligger trossalt noen timer bak arbeidet. Kan vi ikke bare nyte det vi har fått. Er vi snille kan det jo hende vi får mer "kake"
  6. Har gjort endel endringer i Panel.cfg. Byttet ut Aeroworks instrumenter med default king air 350. EFIS funker sånn noen lunde, men analog er best med tanke på autopilot og GPS. ER litt småtteri igjen før jeg er helt fornøyd. Ting tar litt tid :-)) Har du Jan Tore, Aeroworks King Air 200?
  7. Test flight from Trondheim to Alta with Aeroworx Super King Air B200 modified and configured for FSX. VOR and GPS navigation. Refueling in Tromsø before the final leg to Alta. ILS approach to Tromsø and Alta were satisfactory.
×
×
  • Opprett ny...