Gå til innhold

Pamartin78

Members
  • Innholdsteller

    14
  • Ble med

  • Siste besøk

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Pamartin78's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. hvilke kan du anbefale i en start uten at det er av det dyreste? Kunne også tenke meg å komme i kontakt med noen som kan gi råd og tips på veien, noen tips til det også?
  2. Har du en fullverdig cocpit for salg, legg en kommentar her 🙂
  3. Hvor kjøper man alt man behøver for en fullverdig cocpit? Hvilket budsjett bør man ha?
  4. Hei. Ser på enkelte youtube videoer at man eksempelvis kan kommunisere til passasjerene før avgang, hvordan får man dette til? Det er sikkert mange gøye funksjoner som jeg ikke en gang kjenner til, noen som har noen tips? Finnes det en manual som inneholder hvilke funksjoner som finnes og hvordan man benytter/setter opp disse? Kan man kommunisere selv via ATC eksempelvis?
  5. Tusen takk for flott forklaring. Det gir en helt annen opplevelse😊 Har du eller noen andre her en form for manual for alle prosedyrer og forklaring på brytersystemer og rekkefølge på dette fra gate til gate? Eksempelvis en rutineplan så som å sette opp flyvninger, gi info til passasjerer etc? Helt fersk i dette gamet, kjøpt endel instrumenter fra logitech samt Boeing sitt sett.
  6. Hei. Har noen spørsmål til MS Flightsimulator. - Når spillet er lastet ned bør man da kjøpe noen oppgraderinger? - Får kun til å starte flyet på rullebanen, typ 737, ser noen får det til fra gate og det utføres på samme måte som på ekte, hvordan får jeg til det??
  7. Da har jeg vertfall fått "bilde" på flight instrument panel, dog har radio panel nå blitt sort. Forsøkt både usb 2 og 3....kan noen hjelpe meg litt videre her? Helt utrolig hvor utfordrende dette skal være😩
  8. Sjekket litt på nett og du har rett med dette med fargene. Da får jeg bare forsøke igjen å laste ned driver fra logitech, sette i kabel i rett port når det bes om og forhåpentlig vil det fungere nå🤞 Har du noen tips/link til en slik usb hub med separat strømforsyning som vil fungere godt uten å koste altfor mye?
  9. Hei Frank. Tusen takk for svar. Som nevnt er dette nytt for meg og jeg er virkelig en amatør🙈 Kan man på kabinettet se om det er usb 2 eller 3? Hvordan oppdaterer man hovedkortets chip driver som du skriver? Når jeg følger bruksanvisningen og laster ned driver fra logitech så er det rett måte, jeg gjør ikke feil her? Noe helt annet i samme slengen, har vel 6 stk usb'er på maskinen. For å bygge ut med alle paneler for flightsimulator finnes det da en ok og rimelig "splitter" for dette slik at alt kan kobles til? Da er vi vel der med usb 2 og 3 igjen, øvrig utstyr bruker det usb 2 eller 3?
  10. Hei. Tusen takk for at du tar deg tid til å hjelpe. Videoene ga meg ikke svar på spørsmålet, forklarer meg nok klønete her🙈 Om du ser på bildet så er det disse jeg sliter med å få i gang. Det står i bruksanvisning at usb ikke skal settes i før man får beskjed om det etter å ha lastet ned driver og starter installasjonen. Allikevel etter å følge manualen er de helt sorte når jeg starter opp flightsimulator. Forstår rett og slett ikke hva jeg gjør galt🤔 Har forsøkt en rekke ganger, googlet og forsøkt lese meg opp men kommer ingen vei. Har 4 stykk og de er like sorte alle fire skjermer. Håper virkelig på hjelp for det er gjedelig å ha dette uten å få det til å fungere. Andre forslag til hva jeg må gjøre?
  11. Hei. Kan noen hjelpe en amatør her. Har kjøpt Thrustmaster Boeing "stick og gass mm". Videre paneler fra logitech. Har forsøkt følge bruksanvisninger uten å lykkes. Kan en eller flere av dere være snille å gi meg en lett forståelig forklaring på hvordan jeg kan få satt opp dette og få panelene til å fungere?
×
×
  • Opprett ny...