Gå til innhold

Per Aage

Members
  • Innholdsteller

    32
  • Ble med

  • Siste besøk

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Per Aage's Achievements

5

Nettsamfunnsomdømme

  1. Det har kommet diverse oppdateringer som muligens er grunnen til at problemet forsvant.
  2. Jeg fikk tak i en Reverb G2 og den fungerer ganske greit med Geforce 3080, men jeg har nok ikke helt funnet de optimale instillingene ennå. Er det mye forskjell på 3080 og 3090 i denne sammenhengen?
  3. Hei. Jeg har en Oculus Lenovo på lån og synes det er fasinerende og artig med 3D, men oppløsningen er elendig. Det er nesten umulig å se hva som står på FMC-en. Er skarpheten bedre på Reverb G2? Jeg bruker for det meste musa til å operere brytere og instrumenter i cockpit, men synes kan være vanskelig å treffe slik at brytere går rette veien bl.a. Har dette med innstillinger å gjøre? Finner ikke ut av det.
  4. Hei. Jeg har en Oculus Lenovo på lån og synes det er fasinerende og artig med 3D, men oppløsningen er elendig. Det er nesten umulig å se hva som står på FMC-en. Er skarpheten bedre på Reverb G2? Jeg bruker for det meste musa til å operere brytere og instrumenter i cockpit, men synes kan være vanskelig å treffe slik at brytere går rette veien bl.a. Har dette med innstillinger å gjøre? Finner ikke ut av det.
  5. Det er bare 737-800 og Skyhawk 172 jeg har fløyet i det siste og det gjelder begge to.
  6. Når jeg har landet og skal taxe til parking, oppfører flyet seg merkelig. Jeg må ha masse gasspådrag for i det hele tatt å få det til å bevege seg. I tillegg lar det seg ikke styre. Alt fungerer helt fint før take off og i luften, men ikke etter landing. Dette gjelder uavhengig av flytype og det begynte for noen dager siden. Er det noen som har en ide om hva dette kan skyldes?
  7. Takk for tips og info. Drøyer det litt og ser hvordan det går med prisene.
  8. Jeg har ikke mye greie på grafikkort, men jeg har et NVIDIA GeForce GTX 970, vil det holde? Er simmen laget slik at man faktisk får en 3D-opplevelse?
  9. Det ser ut til at noen bruker VR-briller/utstyr. Jeg vurderer å skaffe det, men det koster litt så jeg skulle gjerne hørt litt om erfaringer med det og ev. anbefaling av type/merke.
  10. Det rare er at jeg kan se at throttle beveger seg i flyet, men det skjer ikke noe i motorene.
  11. Sammenlignet med mitt nivå, så var jo dette perfekt :-). Jeg bruker Honeycomb Trhottle Quadrant, og den fungerer helt fint på en A320 men av en eller annen grunn ikke på CJ4.
  12. På Landing challenge NZQN Queenstown med Cessna Citation CJ4 er det noe jeg ikke skjønner. Er det noe jeg må skru av eller på for å få throttle til å virke? Jeg kan ikke se at AP er på. Nå ser jeg at standard oppsett for 2 motors jet ikke fungerer på CJ4. På andre 2 motors jet fungerer det fint. Kan det være en bug i FS?
  13. På Landing challenge NZQN Queenstown med Cessna Citation CJ4 er det noe jeg ikke skjønner. Er det noe jeg må skru av eller på for å få throttle til å virke? Jeg kan ikke se at AP er på.
  14. Jeg er for fersk til å gjøre det godt i dette, men etter mange forsøk fant jeg ut at jeg skulle klatre litt høyere opp i fjellsiden på base og så gli forsiktig ned. Det ga 751200 og det er jeg fornøyd med foreløpig 🙂
  15. Du verden, dette var imponerende. Jeg synes det er håpløst å bruke rudder på grunn av følsomheten, men nå må jeg visst bare trene 🙂 Hvilken hastighet lander du med?
×
×
  • Opprett ny...