Gå til innhold

ket

Members
  • Innholdsteller

    4
  • Ble med

  • Siste besøk

ket's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Tusen takk for svar. Den zip filen man laster ned inneholder nevnte exe fil. Og den virket for en uke siden under Win 10. Og når den virker, har man tilgang til et flott kart som til en hver tid viser hvor flyet er. Man kan også teleportere seg til hvor man vil i verden, og det sparer jo litt fuel, for å si det sånn. Prøvde nettopp Flightsim sitt vfr kart, og det ligger langt tilbake fra det Github tilbyr, synest nå jeg. Så jeg bare drømmer om at dette lar seg løse.
  2. Hei. Kjøpte MSFS 2020 ikke lenge etter at det kom ut. Ble desverre smått med flyvning og erfaring. Programmet har et vfr kart som ikke er allverden. Tilfeldig kom jeg over denne siden: https://www.msfsaddons.org/freeware/plugin-vfrmap For de som ikke kjenner til det så er der tilgang til et MYE bedre kart med andre muligheter. Anbefales sterkt! For en uke siden startet jeg MSFS etter lengre fravær. Som ofte før startet programmet med å se etter oppdateringer, og denne gangen kunne de ikke lastes ned fordi det ikke var nok plass igjen på harddisken. Dermed fikk jeg heller ikke startet simulatoren. Har nå kjøpt større harddisk og byttet, oppdatert Win 10 til Win 11 og lastet ned simulatoren på nytt. Desverre virker ikke .exe-filen hentet fra adressen over slik den gjorde i Win 10. Er det noen som vet noe? Er det bare hos meg den ikke virker lenger? Er utrolig takknemlig for innspill. Det var en utrolig fin 'sak' å bruke når man fløy.
  3. Veldig imponert, RoyGjae. Kan så og si ingenting om MSFS men har lyst å lære. Kan du si noe på enklest måte om hvordan du tar opp film? Og det virket som om du kommuniserte med trafikkontrollen (tårnet). Kan man det?
  4. Kjøpte MSFS 2020 på CD-plater like etter at et ble lansert i Norge og installerte på nykjøpt kraftig spillemaskin. Alt har fungert. Men da jeg etter noe fravær skulle ta en flytur for noen uker siden, skjer dette etter jeg har klikket på startikonet: -Får beskjed om at spillet er installert, og straks en melding om at det installeres spilletjenester. -LIke etter dette igjen kommer ordet 'feil' opp, og intet mere skjer. Sjekker litt nærmere, og det sies å være feilkode 0x8007139F som nevnt i overskriften. Dette har gjentatt seg over de siste to ukene jeg stadig har prøvd. Ser på internet at andre sliter med det samme , og det foreslås løsninger jeg har prøvd. Også det å fjerne to registreringer i registry, men ingenting har virket. Og folk gir ikke akkurat lovord til Microsoft som ikke klarer å rydde opp i dette tross mange innrapporterte klager over lang tid. Og erfarer at et er helt umulig å komme i kontakt med selskapet på en eller annen måte for å stille et spm. rundt dette. Så spm til forumet er om noen vet noe eller har bidrag til å løse problemet Microsoft ikke klarer? Tenker at jeg sånn juridisk burde ha rett til å heve kjøpet siden jeg blir 'låst ute' fra å bruke det! Spent på eventuelle svar!
×
×
  • Opprett ny...