Gå til innhold

Henrik Isaksen

Members
  • Innholdsteller

    209
  • Ble med

  • Siste besøk

  • Dager vunnet

    11

Innlegg skrevet av Henrik Isaksen

  1. Den 19.1.2024 klokken 15.14 skrev Sauron:

    Ser at Namsos (ENNM) også mangler i kartet. Forøvrig ser jeg Namsos egentlig trenger en liten oppdatering...

    Namsos som ligger på flightsim.to ser ikke ut som ENNM IRL, så derfor ligger den ikke på kartet lengre.

  2. Da har HorizonSim releaset sin etterlengtede Boeing 787-9 mod for MSFS. Denne krever at du har Premium Deluxe versjonen/ Boeing 787-10'en til Asobo installert
    Jeg har personlig vært med på tester teamet til denne og vil påstå at den er utmerket å håndtere i luften og på landing. Det er nok et kontinuerlig utviklingsprosjekt så det er enda ting som må jobbes med 
    men det har blitt en veldig veldig god maskin å fly. Definitivt det beste long-haul alternativet vi har i MSFS og den er i en egen liga kontra 787-10'en, så ikke tro det bare er Asobo flyet kuttet litt kortere ;)

    Du kan laste den ned her:
    https://flightsim.to/file/62815/horizon-simulations-boeing-787-9

     

    Og for dere som liker å fly Virtual Airlines så er jeg med-eier i vNorse. Om noen får lyst til å fly litt Norse Atlantic flighter i simmen så er det bare å bli med. Vi benytter oss av VAMSYS systemet som er veldig praktisk 
    og lett å bruke. Vi har alt av ruter som vNorse opererer, og inkluderer også chartere ettersom de blir flydd i virkeligheten. Dessuten har vi liveries til hele Norse flåten på Discorden vår ;)
    Du kan bli med her:
    https://norsevirtual.net/

     

  3. Detta blir bra. Nordics world updaten var by far den dårligste og minst gjennomførste world updaten, så på høy tid at de fikser Norden.

    Virker som de har fikset is på havet, og har gjort om på hvordan snø oppfører seg på vinteren så det forhåpentligvis ikke dekker alt av lyse overflater. (Dette kommer med SU14)

    • Like 4
  4. Heisann!

    Tenkte bare å komme med en aldri så liten skamløs promotering til en ny virtual airline, vNorse
    I denne VA'en simuleres Norse sine operasjoner, blandt annet av en type-ratet 787 pilot.

    Det jobbes med å få riktige cheklister, og annen dokumentasjon basert på den ekte 787 dokumentasjonen. Alt av ruter er up to date, med riktige flight nummere og callsigns,
    og destinasjonene innføres i takt med virkeligheten. Vi tillater bruk av både Kuro 787-8 og Asobo 787-10 frem til et 787-9 alternativ er tilgjengelig i MSFS.

    For P3D og X-plane brukere er selvfølgelig Qualitywings og Magknight greit å bruke! Om noen ønsker å bli med og fly litt Longships kan dere bli med ved å registrere dere her:
    http://vnorse.net/

     

    Velkommen :D

    • Like 2
  5. Oppdatering: Da skal jeg en runde rundt på TOS til Lørdag sammen med Avinor for å ta bilder på flyside! Så spørs det litt om jeg kan dele ALLE bildene da det som nevnt er til et payware prosjekt men noen bilder av terminalen osv skal nok gå fint tenker jeg!

    • Like 4
×
×
  • Opprett ny...