Gå til innhold

Roy Johansen

Members
 • Innholdsteller

  26
 • Ble med

 • Siste besøk

Alt skrevet av Roy Johansen

 1. Ja første del av ferien. Men så skal far i huset ha noen dager for å dempe flyabsitenesene. Molde - Oslo - Bodø - Tromsø hvor Oslo Bodø er med nye Airbus`n til SAS, så teste Flyr på hjemreisen:)
 2. Har lagt inn feltstudie i løpet av ferien.
 3. Strålende, takk. Eneste jeg sliter litt med nå er å finne ut hvor jeg skal putte texturefolderen. Mine forsøk har kun gitt feilmelding når jeg forsøker å laste inn Flyr-liveryet i FSX.
 4. Største problemet er hvordan jeg skal informere mor i huset at ferieturen i år må kuttes både lengde og kostnad. Far må ha både tid til å nyte norden på nytt fra luften og snart penger til oppgraderingen av pcen hjemme...
 5. Lastet ned Flyr-livery til PMDG 737, men den har ikke PTP-fil og det var ingen read me-fil i pakken som forklarte hvordan man la den til. Noe som vet?
 6. I just completed this quiz. My Score 20/100 My Time 37 sekunder  
 7. Hallo godtfolk Er det noen her inne som er tilknyttet Molde Aero Klubb?
 8. Nå er det over 20 år siden jeg har flydd noe annet en Star Alliance, ja bortsett fra et utroskap med American Airlines KlAX KMSP for et par år siden. Så spør om jeg blir flittig bruker av Flyr😉 Gir det ikke statuspoeng hos EB sittet det langt inne å velge noe annet en *A
 9. Jeg bruker ofte Kjeller som utgangspunkt for småflyturer i østlandsområdet. Hadde vært trivelig å kunne slå følge med noen i lufta i ny og ne.
 10. Jeg klør i fingrene etter å klyve ombord i småfly igjen! Og august/september kan man jo ha et lite håp om.
 11. Vet dere om det er noen i Norge som planlegger flystevne/åpen dag i år? Eller er alt lagt på is i påvente av bedre tider? Det klør i flystevnefoten eller bare å komme seg opp i et småfly. Har ikke vært på flystevne siden jeg var på EAA AirVenture Oshkosh i Wisconsin for noen år tilbake.
 12. Høres jo ut som mye bra flyvning det @Geir Teigo Jeg hadde en plan om virtuell norgesferie i lufta i påsken med start og slutt i Molde. Reiser sørover og videre mot øst og så pusle meg nordover. Men været har jeg ikke innbydd til de store utfluktene. Etter turen til Hokksund ble det nordover til tromdheimsområdet, før turen bar opp til Evenes. Hadde tenkt å fortsette oppover til Kirkenes etappevis men ble møtt av en vegg av dårlig vær. Ble bom stop Evenes - Setermoen, måtte returnere til Evenes. Så da avsluttet jeg med høyt og raskt i Cessna Longitude fra ENEV ENGM og videre til ENML. Strakk vel Descision Altitude noe på turen tilbake til Molde som man ser. Huset til @Dag Baardsen og meg skulle vel man i prinsippet kunne skimte om man hadde kikket til venstre.
 13. @Geir Teigo @Dag Baardsen AilingClient2 var visst navnet mitt på MSFS. Akkurat hatt en fin tur fra Torp via Oscarsborg innom hjemlige trakter på hurumlandet før Drammen og landing på Hokksund. Forøvrig stedet hvor jeg hadde introduskjonsflytimer fra for herrens år siden.
 14. Så langt har vel ikke påskeværet vist seg fra sin beste side for lokale turer i Møre og Romsdal
 15. Hallo Nei er ikke på Discordserveren. Har du link? Lurer meg på om det er Ailingclient eller noe i den duren? se om du får treff på det, skal dobbeltsjekke etterpå:)
 16. Ja var cirka slik det føltes oppe i 172`n 😄
 17. Ja det letta jo selvsagt litt når jeg var på vei tilbake
 18. Hadde meg en tur i området mellom Molde og Ålesund nå men været i Molde i dag legger ikke akkurat til rette for sightseeing fra luften.
 19. Strålende at det kommer litt til Møre og Romsdals-traktene, blir artig å virre rundt VFR her fremover.
 20. Hallo godtfolk. Tenkte jeg skulle ta en pause fra virtual airline-livet i påsken og heller ta noen koseturer i Møre og Romsdal vfr i MSFS2020 . Så hvis noen andre har tenkt ut i påsken så hadde det vært trivelig med selskap. Rop ut så talast me på 122.80
 21. Ja stemmer det, 7`ern for 2020. smartCARS2 ligger inne på nettsiden til SAS Virtual Group https://sasvgroup.com/ Man logger inn der etter at man har fått brukernavn. Ligger under HR - Resources - download. De er nok mest aktive på Discord Discord invite link: https://discord.gg/C8Qhdz4 (Please make sure your nickanme is [FIRST NAME] [LAST NAME]|[SAS NUMBER]. i.e. Case Tatro|SAS 1827
×
×
 • Opprett ny...