Gå til innhold

Martin Bunæs

Members
  • Innholdsteller

    14
  • Ble med

  • Siste besøk

  • Dager vunnet

    3

Martin Bunæs vant sist dagen den 6. juni 2021

Martin Bunæs hadde det mest likte innholdet!

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Martin Bunæs's Achievements

108

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei folkens! Her kommer en long-overdue oppdatering fra min side. Vi har vært så heldige å få hjelp av Kjetil Garpestad - han har ryddet godt opp i prosjektfilen. Major lag drop skal nå være fikset så stor takk til deg Kjetil! Videre har Steffen Hustveit laget nye modeller som dekker CK og McDondalds. Vi legger ut oppdatering på flightsim.to så fort som mulig.
  2. Da kan det se ut som første oppdatering er rett rundt hjørnet! Takk til forslag rundt vindpølsa - nå har vi kun en ved TH på 12. Misfarge på 30 er også fikset. Med oppdateringen kommer en *veldig basic* modell av tårnet på Røverkollen da det ser nakent ut uten tårnet. Videre jobber vi med FPS problematikken og lansering kommer når dette er på plass.
  3. Da virker det som at alle har samme type problem. Min teori er at det er gjerdet som går langs gaten ved 30 som er problemet. Muligens pga høy poly. Vi skal teste litt og så komme tilbake med mer info. Enn så lenge takk for alle tilbakemeldinger!
  4. Fine tilbakemeldinger her! Når det gjelder fuel-anlegget så er dette noe som kommer. Det er tenkt at alt skal modelleres og bli så realistisk som mulig men grunnet kompleksiteten av anlegget så valgte vi å kjøre flyplassen ut først da det vil ta tid å fikse hele anlegget.
  5. Folk kan jo samles i kveld ifbm lansering og ta en liten group flight
  6. @Geir Teigo Fullt mulig ja, men det vil gi ekstra jobb som ikke står helt øverst på prio. listen. Kanskje fikse det i senere utgaver.
  7. Ikke for å tease for mye - beklager hvis bildekvalitet er dårlig. Selvom det er veldig deilig å se mye ting falle på plass så er det jo dessverre slik at omgivelsene trenger ett enda større fjesløft, men som folk har kommentert så er jo det ting som tas fortløpende. @Dag Baardsenstår for ground textures. ETA er tba
  8. @Geir Teigo As requested. Dette bilde er ikke siste update - alle bygg på den sivile delen er nå 100% klare. Hadde ett lite håp selv om å være klar nå ila påsken men er fortsatt noe igje. Stay tuned for flere oppdateringer ila uka.
  9. Steffen, her har du litt ekstra bilder av tribunen. Har mer jeg kan sende litt senere i kveld. Er snart ferdig med majoriteten av bygg og har så smått begynte på RWY++. Dag Baardsen, om du har erfaring her så er det bare å tråkke til.
  10. One more down - kanskje det mest historiske bygget på Kjeller. Har en haug med bilder og mål på bygg hvis noen nå vil slenge seg på. Ta gjerne direkte kontakt!
  11. Noe før og etter bilder i tilfellet noen har glemt hvor ille default scenery ser ut
  12. Legger ut render her for å holde dere varme. Ikke store greiene, men det kommer seg 🙂
  13. Dette er veldig W.I.P og må si at dette er min første gang i blender noen sinne. De som er kjent på Kjeller vil se hvilket bygg dette er. Har mye bilder og info om plassen så hvis noen er villige til å slenge seg på se er det fint da min tid er relativt begrenset.
×
×
  • Opprett ny...