Gå til innhold

Geir Granviken

Members
  • Innholdsteller

    7
  • Ble med

  • Siste besøk

Geir Granviken's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Eh, nei, det vet jeg ikke hva er... 🙂 Har kun installert P3D og FSLabs A320-X. Men nå har jeg gått drastisk til verks og gjenopprettet hele systemdisken fra en backup jeg heldigvis hadde laget før jeg installerte noen av flysimulatorene. I tillegg så jeg at de akkurat publiserte P3D ver. 5.1, som jeg nå laster ned, så prøver jeg på nytt fra blanke ark!
  2. Hei, takk for svar! Jeg har forsøkt å kjøre som admin, men da bare ved å høyreklikke på exe-filen og velge "kjør som administrator", uten at det hjalp. Jeg har imidlertid ikke vært inne i fil-egenskapene og tikket av dette som standard. Nå har jeg avinstallert alt igjen, og så får jeg gjøre et forsøk til, og da forsøke det trikset. 🙂
  3. Heisan, her ser det ut som det finnes folk som har greie på P3D - og som kanskje har forslag til hvordan jeg kan få dette programmet til å fungere igjen... 🙂 Jeg har svært lite erfaring med PC-simulatorer, men flyr fysiske fly, og i.f.m. overføring fra Boeing til Airbus 320 kjøpte jeg P3D v5 og FSLabs A320-X. En kollega jeg gikk på kurs sammen med brukte nemlig dette oppsettet (men forrige versjon av P3D visstnok), og anbefalte det varmt. Og etter at jeg fikk det opp å gå, kan jeg underskrive på det - det er rett og slett fantastisk hvor mye av systemene som faktisk fungerer som i flyet! A320 Neo'n i MSFS 2020 er ikke i nærheten, selv ikke med modifikasjonene man kan laste ned fra flybywiresim.com (det utvikles vel riktignok hele tiden). Men gleden varte ikke så lenge, for da jeg skulle starte opp P3D for noen dager siden, så det ut til at FSLabs tuklet til Windows-registeret, og etter det kommer jeg ikke lenger enn til P3D's splash screen, og så shutter det stille ned. Har forsøkt å avinstallere både P3D og A320-X, rensket ut alle foldere i appdata, og forsøkt å fjerne alle spor etter begge i WIndows-registeret, for så å reinstallere kun P3D, uten at det har hjulpet - P3D starter rett og slett ikke. Grunnen til at jeg tror det er FSLabs som som er synderen, og at det fortsatt er noe krøll i registeret, er denne meldingen som dukket opp ved oppstart: "Flight Sim Labs, Ltd. Important Message / Mandatory Actions / Issues that prevented execution of the simulation were corrected. Registry compatibility settings for DLLs. / Fixed (box ticked off) / Restart." Og etter det har jeg aldri fått i gang P3D.... Mvh Geir Granviken Edit: System, om det skulle ha noe å si: Asus Z390-F hovedkort, i7-9700K, 32 GB RAM, GeForce RTX 2070 8GB. Windows 10 pro ver. 2004.
×
×
  • Opprett ny...