Gå til innhold

henrikx

Members
  • Innholdsteller

    7
  • Ble med

  • Siste besøk

  • Dager vunnet

    1

Alt skrevet av henrikx

  1. Hmm, tror nok det jeg gjorde ikke fikset problemet helt. Skal fortsette å se etter løsninger. Patchen jeg gjorde fikset det i allefall noen steder som ved Mjøsa. Skjer det kun hvis du flyr inn til området fra et annet sted, eller skjer det også om du starter i området? @Magnus F. Meese
  2. Da var bugfix for midtnorge og nordnorge også lagt ut!
  3. Skjønner. Dette kan fikses ved å legge over en "patch" pakke slik som dere forsåvidt har gjort.
  4. Kunne du lagt ut et skjermbilde av hva du ser?
  5. Hei igjen. I versjon 1.1 er bugen med terreng fikset. Nedlastingen kan hentes fra siden på flightsim.to. Fikser for midtnorge og nordnorge vil komme etterhvert.
  6. Hei! Takk for mange flotte tilbakemeldinger og donasjoner. Det hjelper veldig på motivasjonen Jeg erkjenner at det er et problem med LOD på terreng noen steder etter at fiksen er installert. Har dessverre ikke funnet noe fiks enda, men det virker som at det er en bug i MSFS som gjør at polygonsene som definerer hvor terrenget skal flates ut får feil draw distance på en eller annen måte. Jeg har ikke sett noe parametre i SDK som gjør det mulig å endre på det. Av en eller annen grunn kan det hjelpe en god del å gå ut til main menu og så laste inn på nytt før du starter flyvningen. Blir veldig takknemlig hvis noen klarer å finne en bedre løsning på dette.
×
×
  • Opprett ny...