Gå til innhold

Per Var Jørgensen

Members
  • Innholdsteller

    6
  • Ble med

  • Siste besøk

Alt skrevet av Per Var Jørgensen

  1. Hei, noen som har god greie på VR. Kobler min ouculus Quist 2 til PC. I Oculus app er alt grønt og ok. men i flight simulator får jeg bare not detected. Gode råd her? Prøver å laste ned vr Update , men den finner heller ikke vr. Hjælp😅😅😅
  2. Hei, du har tydelig greie på VR. Kobler min ouculus Quist 2 til PC. I Oculus app er alt grønt og ok. men i flight simulator får jeg bare not detected. Gode råd her? Prøver å laste ned vr Update , men den finner heller ikke vr. Hjælp😅😅😅
  3. Har prøvd forskjellige kabler, også orginale. Quest 2 er nok bedre egnet for flightsim, men oculus Quest er lite kompitabel med fligt sim. Flight sim finner ikke headsett. Uansett kabler får jeg også bare usb 2 ut fra porter selv om alle er usb 3 porter. Kjører kabeltest..Quest virker bra mot Pc, men mot msfs er det ikke mulig å finne headsett, og få usb 3.
  4. Hei noen som har prøvd oculus qouest vr i msfs. Min finner ikker Vr. Kobler vr til Pc og blir tilkoblet, men får kun usb 2 selv om porter er usb 3. bruker usb c kabel. Noen som har en løsning på dette? Msfs gir kun VR not detected.
  5. Stripa på Gullknapp ved Arendal er full av bygninger. Umulig å lande der
  6. Hei har kjøpt 2020 deluxe edition. Få av vinduene kan åpnes på startsiden. f.eks hangar, pilot, loggbok osv kan ikke åpnes. er dette normalt, eller er ikke flight simulator komplett lastet ned. takker for gode svar f.
×
×
  • Opprett ny...