Gå til innhold

jnordang

Members
  • Innholdsteller

    8
  • Ble med

  • Siste besøk

Alt skrevet av jnordang

  1. Som tittelen sier... Ctrl+shift+u er vel toggle, men ser ikke noe utslag på haleroret uansett. Mangler pedaler. Synes også svingradien er stor uavhengig av Ctrl+shift+u underveis.
  2. Har flydd en del nå, og brukte vsync på 30 FPS (1660 Super, mesteparten på ultra, noen high). Fikk rundt 15-22 FPS (By og på landet), ca 11 ved de store detaljerte flyplassene, med ca 50-70 % GPU Utilisation. Slo av Vsync, og har nå ca 5 FPS mer på generell basis, og GPU utilisation på 75-100 % Med andre ord, Vsync spiser frames selv om man er under den satte grensen.
  3. Det lurte jeg også på. Skulle starte en jordomflyvning på Svalbard (med TBM 930), men uten kart ble det vanskelig å finne byen.
  4. Tror det. Da de annonserte i juli(?) at det ble launch i august ble jeg overrasket. Og litt skuffet. Tipper at om de hadde hatt til Mid-November med å finpusse ting som nedlastingen, checklister og en del INOP, så hadde langt flere fått et langt bedre førsteinntrykk.
  5. Jeg heter jnpz92 Sent men godt (har ventet på å få satt sammen PC siden september).
  6. Det finnes flat brikke-SSD (m.2) som er Sata også. Verdt å være obs på det. M.2 Sata SSD vil ha 2 hakk i tilkoblingen, mens NVMe SSD'er bare har ett. Men gjør din research uansett. Selv har jeg bestilt Kingston A2000, fordi den har gode read/write hastigheter, og tåler en god del bruk. Ut fra mine beregninger tåler den å få 120+ GB skrevet daglig i 10 år.
  7. Artig at du nevner ENSI. Bor like i nærheten, og var faktisk en tur bortom for et par uker siden, men det virker som det er lite liv i flyklubben. Mange færre fly i området enn for 7-14 år siden. Men gøy at den er med. Skal definitivt landes på i forbindelse med å fly over mitt eget hjem.
×
×
  • Opprett ny...