Gå til innhold

FrankTR

Members
  • Innholdsteller

    3
  • Ble med

  • Siste besøk

Alt skrevet av FrankTR

  1. Tok en tur fra Hong Kong til Taipei natt. Starta tidlig morgen mens det fortsatt var natt i Hong Kong og fløy østover inn i soloppgangen. Spillet skuffer ikke på grafikk i hvert fall.
  2. FrankTR

    Hei

    Vil bare si et lite kjapt "hei!" Tenkte jeg skulle begynne litt med flysimulator nå som Flight Simulator er blitt sluppet. Da må jeg jo følge med litt rundt omkring og forumet her burde jo være perfekt til å få med seg noen tips og triks.
  3. Føler det er litt dust å skrive dette som første post på forumet, men jeg streamet litt i dag hvis du vil kikke litt på hvordan Norge ser ut i spillet, https://www.twitch.tv/videos/716947430 og https://www.twitch.tv/videos/717138534 Ikke forvent deg noen fantastisk flyvning, men jeg kjører på nesten full realisme og avgang og landinger er gjort innenfra flyet. En del av flyvingen blir gjort med scenic view, rett og slett for å se på et nydelig spill. Første videoen er fra Gardermoen via Oslo til Arvika, den andre er fra Tromsø til Bodø. Kartet er ganske bra, men en del glitcher, særlig på sjøer som blir liggende på platåer. Foreløpig bruker jeg bare en Xbox Controller til å fly, men har bestilt meg en Honeycomb Alpha. Hvis jeg liker det nok, så blir det nok både en throttle quadrant og pedaler også. Seriøs simulatorbygg kommer nok aldri. Neste uke blir det nok ikke stream pga jobb, men så er planen 2-3 ganger i uke fremover
×
×
  • Opprett ny...