Gå til innhold

WF971 3/4

Members
 • Innholdsteller

  90
 • Ble med

 • Siste besøk

 • Dager vunnet

  3

Alt skrevet av WF971 3/4

 1. Herregud vi kommer til å trenge 80-tallsversjoner av alle norske flyplasser nå.
 2. Ja nei der har du et godt spørsmål. Hva skjer med verden?? Personlig er jeg lite fornøyd med at rullebanen til mange av disse paywaremodulene er helt flate. At det ikke går an å tilstrebe omså LITT helling synes jeg er dritkjedelig. (Tror de fleste av Varanger sine flyplasser nå 2020-2022 har gått over til Remote Tower, en siloaktig struktur på motsatt side av banen fra tårnet, så på sett og vis er vel alle paywaremodulene utdaterte)
 3. Den ble som den ble, si! https://flightsim.to/file/17225/braathens-safe-dc6-b
 4. Magisk! Takk. Ja jeg fikk sendt mail til Scanprod som viste 2006-årsoppgaven ifm lakking av bl a Olav Kyrre. Og den skulle, utrolig nok, være ca samme farge som det DC'ene hadde, selv om jeg mistenker at prosessen må ha vært en ganske annen. Med forbehold om at ulike monitorer gjengir dette svært ulikt -- her er en veldig blåstripet Kyrre i Bodø, mens her er den samme utendørs. At noe kan males flere ganger og ulikt er ingen hemmelighet, og det kan godt ha vært tilfelle. For eksempel ser man rikelig fargeforskjell på tekst og stripe på dette gamle bildet, med forbehold om at de reflekterer lys fra ulike retninger. Jeg befattet meg med spørsmålet pga en Braathens-paint av PMDG DC-6, og tenker vi ender på en... en vellldig mørk blå.
 5. Ja de er uhyre svåra, disse bildarna. Dette er et godt eksempel på hva litt alder kan gjøre, for her har det samme DC-4-flyet i det tidligere vinterfotoet blitt veldig blått, mens beslaget på elevator viser hvor svart skikkelig svart kan være. Så jeg heller mot at det MÅ foreligge NOE blått i den hersens lakken.
 6. Ja, jeg skulle likt å tro det var svart, men Denne DC-4'en skulle man jo ville si var svart, men LN-Decals gjengir dem ganske så blått -- og er det noen som vil ha det nøyaktig, tenker jeg, så er det vel modellfolkene. 6_9
 7. Goddagen Jeg vokste opp med Braathens da de hadde 737 men fløy aldri med dem. Hadde imidlertid alltid inntrykket av at de hadde en mørk blå stripe, akkurat som det norske flagget har et kors i svært mørk blå. Slik som på denne 737'en. DC-6'en som ble fløyet til Norge hadde imidlertid svart maling. Plutselig ble jeg usikker. JanT73 hadde en versjon på flightsim.to som jeg faktisk trodde var blå, helt til jeg zoomet skikkelig inn. Nå vet jeg ikke lenger. Hvilken farge har denne stripen til denne historiske DC-6'en? Er den, etter at man tar høyde for gjenskinn fra himmelen, blå eller svart? Er en svart stripemaling lagt på en annen grunning enn det gjenskinnsmalingen under cockpit er, kanskje? På forhånd takk!
 8. Veldig positivt overrasket! Båtsfjord sin ganske utfordrende threshold er veldig godt gjengitt, og honningsvågområdet virker mye bedre enn det var. Fortsatt altfor mye trær i Finnmark og på fjell ellers i landet, men Varanger (som er mitt fokus) nyter kjempegodt av oppdateringen ellers.
 9. Ja det kan være bra å nevne her også! OP er laga før man kunne redigere disse trådene, så jeg har ikke mulighet til å endre der. Det var en pathingfeil i ENSS som gjorde at jeg slettet -samtlige- ground crews overalt. Hotfixa her om dagen og håper ikke flere trenger å rive håret sitt. (Jeg gir så f i ground crew at jeg ikke engang oppdaget det selv om jeg fløy over hele verden)
 10. Hehe jeg hadde problemet med mix-akse jeg også! CRJ'en er herlig. Digger manuell gass. Er nok litt for glad (før patchen i alle fall) i å sakke farten i stor høyde, og det er noe krøll med nav1/2 crs1/2 som gjør at man i praksis bare har én nav. Men ellers er den superfin. Elsker alle de fine malingsdraktene folk har rusha ut på flightsim.to Landingene er kinky. Den har ikke et supergodt 'hakk' slik en del andre fly har (eller så har jeg bare ikke funnet det ennå) hvor den er i super-trim og du nesten bare bruker thrust.
 11. Jeg skulle kanskje spurt i denne tråden heller enn en skjermbildetråd: Hvordan er manualen? Jeg har hatt litt ulike opplevelser når jeg har kjøpt fra andre, men har aldri kjøpt noe fra Aerosoft så jeg vet ikke hvor de legger lista.
 12. Har du AI Dash 8 1-2-3-400 som flyr rundt, eller er de utelukkende parkerte? Hvordan fremstår manualen/e til flyet? Har aldri kjøpt Aerosoftgreier før.
 13. Hvilken stikke har du? Jeg har en X52, og har satt mix og prop til de to roterende hjulene på throttle. Før jeg laster inn sjekker jeg at begge har fullt utslag; selv om MS laster alt som 100% så er det alltid bittelitt slingring i sånne glidehjul. Om du har en lignende ordning, hvor prop control og drivstoffmiks er tildelt akse på hver sin glideknapp så kan det jo hende det er prop og ikke drivstoff som slår feil?
 14. Om man er riktig så desp kan man jo tilby et vederlag Det tar noen timer å ferdigstille selv en ørliten flyplass, og så skal man vedlikeholde i flere måneder/år/så langt samvittigheten rekker. Og da tenker jeg ikke på modellering engang.
 15. Du kan legge inn en 15 meter lang dummy runway i stedet; dersom du sletter runway start-objektene så vil ikke AI eller mennesker kunne benytte den som peker i feil retning. Jeg vet ikke om de blir tilgjengelig i FMCer eller lignende, men dersom man stiller inn bare frekvens så skal det kunnegå. Det er slik jeg endrer bredde på innflygingslys og lignende.
 16. Terje Brun fikk noen bilder fra meg til Leknes, men har ikke hørt noe mer på et par måneder. Jeg har ambisjon om å starte på ENHV ila uken, men det er ingen garanti for at jeg blir ferdig så du må gjerne gå igang du også!
 17. Dét er for mye ja! Vær glad du har snø. ;D
 18. Nå er jeg vel skyldig i at dette går off topic, men helt tangensielt er det jo ikke. Jeg behøver heller ikke study level eller en fullstendig FMC. Det viktigste måtte nesten være 2-4 år med vedlikehold i lys av tekniske oppdateringer fra Asobo. Har man noe slikt kontraktfestet, og man evt har klausul om åpen kilde etter x år, så kjøper man ikke nødvendigvis katta i sekken. Er alltid besnærende å tenke på egne utviklere, men jeg ville skydd en dugnadsmodell som pesten; det skal ingenting til for at noe rakner. Nesten enklere da å forhandle direkte med f eks Aerosoft om utvikling. Tror glatt jeg hadde spyttet inn ti tusen på et godt ledet, kontraktbasert prosjekt, og man hadde garantert kunne hentet inn 'pledges' e.l. fra internasjonale spillere også.
 19. Sikler litt på denne, ja... Herregud for en fin maskin. Finnes det noe slags navigasjonsutstyr?
 20. Nice! Sånn av interesse, var det noe hellning på noe av landskapet? Threshold til 21 ligger 3 meter over andre enden, ikke så mye men Aerosoft sin Twin Otter er i alle fall godt på vei! (Kanskje man kan bruke den classic-båtpakken og få til noen retro flyplasser for å føle seg vel hjemme med den?) Dash 8 har vært en drøm i nesten to tiår, så lenge at kroppen ikke ville taklet om noen faktisk laget en dugelig 100/200. Edit #2: Vi er jo pengesterke nordmenn, sånn stereotypisk i alle fall. Vi burde nesten bare samle penger i en pott og utstede en Dash-8-102 commission til et dugelig selskap.
 21. Det kommer kanskje ikke til å være noen sjarker eller andre mellomstore fiskefartøy?
 22. VESTERÅLEN herregud da har man alle typene. Nordstjernen kan man jo late som er Lofoten, ingen problemer! Herregud dette gleder jeg meg sykt til. Er det slik at f eks MS Kong Harald da blir byttet ut med en av Nordkapp (samme generasjon)?
×
×
 • Opprett ny...