Gå til innhold

MrFlight

Members
  • Innholdsteller

    8
  • Ble med

  • Siste besøk

Alt skrevet av MrFlight

  1. En scenery som fikser en del bugs rundt bergen området, ikke akkurat en ny flyplass, men kjekt for de av dere som flyr i området. https://www.msfsaddons.org/freeware/scenery-bergen-norway
  2. Hei, Er det noen her som har erfaring med OnAir? Hva syntes dere? Finnes det noen bedre alternativer? https://www.onair.company/ Jeg har prøvd det litt nå til MSFS, syntes det er veldig gøy når du endelig kan gjøre noe "Nyttig".
  3. Det blir vel en stund til? Så er det vel kun HP Reverb G2 som støttes først, men det blir spennnende å se når andre VR headset får støtte.
  4. Hei alle sammen, Jeg er ny på forumet, så tenkte å poste ett innlegg her først. Min nedlasting er allerede i gang, og jeg ser at mange bruker den samme metodikken som meg. Hvis du har kjøpt spillet gjennom Microsoft Store, kan du endre region til New Zealand. Dette gjør du ved å gå i Windows innstillinger på Tid & Språk (Date & Time) under Region. Når du har byttet, restart pc-en. Du skal nå kunne laste ned spillet. Dersom du ikke har game-pass får du beskjed om å sette inn disc (morsomt..) inntil klokkeslettet for ditt land er passert. Dersom du har game-pass kommer du forbi dette.
×
×
  • Opprett ny...