Gå til innhold

Falch

Members
 • Innholdsteller

  5
 • Ble med

 • Siste besøk

Alt skrevet av Falch

 1. Er tydeligvis Azure som sliter, sett på options text to speech og ikke Azure, mye load på serverne sikkert
 2. Jeg bare ghoster gjennom andre spillere også, forsåvidt greit da det er mye rar flyving (meg inkludert en del ganger). Har og sett at AI fly (realtime) bare forsvinner så snart de har landet, vet ikke helt hva det er for. ATC som ikke virker er kjent, men som Magnus skriver skal det være løsningen så langt, tydeligvis Azure som sliter sykt for øyeblikket
 3. Er og enig i at dette ser fantastisk ut. Nå skal det sies at sist jeg spilte et GA flight sim var FS2004, ikke myndig da så måtte ty til det som var av freeware updates på scenery. Har flydd litt rundt hjembyen og kan enkelt finne frem i den, mye feil i bygninger, mange rare plasseringer av store trær, noen veier og topografi som er helt ute på jordet (rare mesaer rundt omkring i fjellpartier og midt langs veien), en del innsjøer som har et fossefall på langs, men men, kan ikke forvente alt verden her i nord. Tenkte jeg og skulle ta meg en tur rundt Svalbard og Longyearbyen da jeg ganske nylig har vært der, svært skuffet over at LYR ikke finnes, tok en start i høyde og kunne da se at alt av bygg er der (pga Bing data) og stedet der rullebanen skal være er tydelig merket (mørkere enn området rundt), frøhvelvet er et gøy skue da, ser særdeles merkelig ut. Samtidig er Barentsburg gøy å flyve over da det kjører masse biler og trailere rundt omkring der (samme med Longyearbyen). En ting som ikke så bra ut var nattflyging i hjembyen min. Lys som henger i lufta overalt, ødela en del da jeg fløy (veldig) lavt over byen for å beskue interessante steder.
 4. Er tydeligvis mange problemer knyttet til Steam versjonen av spillet, men manglende deluxe/special bundle finnes og i Microsoft Store versjonen, noe dem vet selvfølgelig. Kjøpte selv game pass for 10NOK (alt er tilstede her), så får testet det ut litt (fikk lastet det ned igår siden jeg "flyttet" til Kiribati), gikk overraskende fort, ca 3 timer.
 5. Så nettopp playback av stream til itavisen. Utrolig nok etter litt hopping landet jeg akkurat da han skulle starte fra Bodø (min hjemby). Må si jeg er imponert over hvordan det ser ut, ja flere bygg er ikke korrekt med høyde etc. flyplassen ser noe rar ut, spesielt militærdelen, alt for mange og høye trær der og topografien er ikke korrekt i det hele tatt. Når han så svinger ut over selve byen, imponert, skal bli spennende å selv fly over mitt hus og hytta på Kjærringøy. Ser veldig bra ut dette må jeg si, positivt overasket over dette. Kunne enkelt finne og se spesielle bygg i byen.
×
×
 • Opprett ny...