Gå til innhold

Harry

Members
  • Innholdsteller

    18
  • Ble med

  • Siste besøk

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Harry's Achievements

5

Nettsamfunnsomdømme

  1. Første vi hørte om 2024 var vel rett før eller under flightsim expo? Burde ikke være noen som tror de først startet på 2024 under flightsim expo. Dette har de gjort i et par år nå....kanskje. Kan jo forklare hvorfor de aldri fikset fundamentale ting som AI trafikk, ATC, sesong texture. De har visst at de ville skrote 2020 i ett par år. Jeg er i hvertfall ganske skeptisk og legger meg ikke flat for all mulig hype som 99% gjør. Er bare masse hjernevaska lovord og se. "fantastic" "take my money" "you keep giving and giving." Beklager men jeg har en dårlig ettersmak i kje.... munnen av dette. Jeg synes det er ganske sannsynlig at addon utviklere som pmdg etc vil ta i hvertfall en liten sum penger for å få de til å virke perfekt i den nye simmen. De skroter 2020 før de engang har fikset viktige ting som nevnt ovenfor. De hyper opp "missions" som brann og rednings oppdrag. Hvor lenge tror de at vi skal synes det er topp nok til å glemme løftene de helt klart ikke vil holde? For meg virker det som de går for å lage ett xbox spill i stedet for en flightsim. Jeg har kjøpt alle mine addons utenfor deres marketplace som jeg synes er helt ræva, unnskyld norsken. Kjøper du addons fra marketplace så er sound.xml filen gjemt godt unna så du ikke skal kunne gjøre noe med motorlyd. Kjøper du addon direkte fra utvikler så er sound.xml tilgjengelig. Mer enn nok grunn for meg å kjøpe utenfor marketplace men samtidig en usikkerhet om jeg faktisk må betale for å få addons til å fungere i 2024. Der andre skriker av begeistrelse så blir jeg skeptisk. Tror de lager ett skikkelig xbox spill dessverre.
  2. Slik som jeg forstår det så er denne nis skaleringen kun for vmr headsets som reverb g2 for eksempel? Må brukes med open xr?
  3. Vel, jeg lo så hardt av denne at jeg fikk skikkelig vondt i ribbene mine som ikke har fullt grodd etter 2 brudd. Jeg prøvde så hardt jeg kunne å ikke le men var helt umulig. Helt konge.
  4. Ville vært bra om du opplyser om hva slags grafikkort du har for jeg tror kanskje du må ha ett langt over gjennomsnitts kort for å få 40-50 i cockpit.
  5. Synes captain sim har alltid vært drøye og "kjipe" med prisene sine i forhold til innholdet. Ser bra ut på utsiden men inni så er det ganske "tomt" Hvis jeg skulle advare mot noen flysim utviklere så blir det disse folka her. Jeg husker jeg tok feil en gang for lenge siden så det er jo mulighet for det angående min oppfatning av captain sim.
  6. Synes de sa i en video lenger opp her at de har mer eller mindre jobbet med dc6 msfs i snart 2 år. Er det noen som har en anelse hvor langt unna 737 er?
  7. Kommer til å koste skjorta PMDG DC-6 for MSFS $999,999.99
  8. placebo er hva det er. Det keiserens nye klær.
  9. Hei og nei jeg har ikke funnet noe mer ut av det. Begynner å bli flere trylletriks der ute som gir forskjellige "følelser" av mer fps. Noen mener det og andre sier det ikke funket. Minner meg litt om gamle dager med tweaking av fsx hvor noen sverger at de så en eller flere fps hvis de gjorde slik og slik. Så nylig en videosnutt av en som mente å reinstallere msfs ville gjøre underverker. Han var nesten i fyr og flamme for det virker som dette var bra saker så i neste øyeblikk så var det kanskje ikke det likevel. Antar at jeg må bytte ut 2070 super med 3080 ti eller 3090 for å få skikkelig gang på msfs og vr og ikke jakte på spøkelser fordi noen mente de kunne ane en fps her og der. Savner ikke de gamle fsx dagene hvor man tweaket mer enn man flydde.
  10. Har windows 10 home 2004 edition og valgte denne linken fra listen hans. 2021-04 forhåndsvisning av samlet oppdatering for windows 10 version 2004 for x64-baserte systemer (KB5001391) fikk feilmelding : "the update is not applicable to your computer" Jeg sjekket over det hele mener jeg og fant ikke at jeg har denne kb updaten fra før. Takker for forslag.
  11. Takk for dette Mr. Alt av ai var på bakken og sovende. Jeg gjorde den smørbrød lista og fikk litt liv på bakken med flere som tok av etterhvert.
  12. Lenge siden jeg hørte noe nytt om ai trafikk og lurer på om jeg gjør noe feil i instillinger for jeg har absolutt ingen ai trafikk fly. Alle flyplasser er helt livløse. Står ett og annet fly parkert men ingen aktivitet. Har satt trafikk på "live traffic" og latt den stå der for å se om det skjer noe...... Jeg brukte ultimate traffic live for p3d før og syntes det var ganske greit. Er det noen utviklere som har planer om noe lignende for msfs? Takker for svar.
  13. Vinner jeg en del ved å bruke en 1080p skjerm med 2070super? Gjør heller det for å få mer flyt og høyere settings.
  14. Nei jeg vet ikke det. Det er derfor jeg spør. Jeg ser bare at i hvertfall en annen flightsim DCS ikke kryss plattformer med steam særlig bra. Det er vel naturlig å undre seg før man betaler over 1000 kr. Det var vel noe baluba til å begynne med i fsx:se edition med hensyn til dlc salget på steam da pmdg og andre ikke ville være med på dlc salg fra steam. Pmdg og andre lagde vel egne versjoner til steam edition, etter hvert. Det var ett spørsmål så da har jeg jo ikke svarene.
×
×
  • Opprett ny...