Gå til innhold

Jonas Garder

Members
 • Innholdsteller

  12
 • Ble med

 • Siste besøk

Alt skrevet av Jonas Garder

 1. Takker og bukker for denne også. Jeg er bare en dag eller to vekk fra forumet så dukker det opp flere godbiter.
 2. Takk skal du ha. Bamsemums flyplass. Blir fett å lande der.
 3. Kan man klippe gress i msfs også? Jeg har noen favoritt default småflyplasser med alt for høyt gress. Må bare sette meg inn i hvordan jeg får tak i en gressklipper. 🙂
 4. Jeg prøver AI trafikk med 100% airliner slider. Drone kamera på en mega flyplass men i løpet av en liten halvtime er det bare 2 stk a320 som starter opp og tar av. Ingen inkommende trafikk eller utgående etter dette. Finner vel ikke noe godt svar noe sted om dette skyldes msfs kanskje litt tidlige utgivelse og at dette er ett kjent problem. Fsx har jo mye mer å by på med ai trafikk enn dette. Helt greit for meg hvis dette som sagt skyldes tidlig utvikling av msfs. Jeg kan vente jeg. Prøver bare å finne ut om det er noe jeg gjør galt, noe galt med installasjonen min eller om det vil rette seg etter hvert.
 5. Var en tur innom ensd på release dagen til msfs og det var vel bare rullebanen tror jeg. Håper folk prøver default ensd før de installerer scenery arbeidet ditt så de ser ett før og etter. Nå ble jeg glad.
 6. Jeg gravde litt i eldre tråder på forumet og fikk vel intrykk av at Andrew Thomsen ikke lenger lager scenery. Kan jo bare bruke anledningen til å takke ham for mange år nå med stor glede av AoN. Jeg tror vel egentlig jeg har funnet svar på det jeg lurte på innledningsvis men vet ikke helt hvordan jeg skulle slette tråden her.
 7. Tror nok de fleste devs jobber iherdig med å tenke ut hvordan de skal overleve denne simmen. Trodde kanskje orbx fikk seg en trøkk 16 men de lander vel med beina på jorda. Tenkte jeg skulle finne ut av majestic softwares planer for q400 angående msfs men tror ikke jeg trenger å tenke på det. Ville være ganske selvskadende å ikke få tinga sine inn på denne nye plattformen. Tenker vel de aller fleste flysimmere migrerer til msfs.
 8. Hei. Har den godeste Herr Thomsen hvis jeg husker hans navn riktig noen tanker om den nye msfs? Har han fått henda i sdk'en og kikket på flyplassene? Fantastisk addon for p3d og fsx i hvertfall. Er han i det hele tatt aktiv med scenery addons lenger? Flott fyr og har satt stor pris på AoN pakka hans i flere år nå.
 9. Den siste videon er jo bedre men en kan vel ikke forlange mer av utlendinger som ikke kjenner de virkelige spektakulære plassene til å gi en bedre visning av Norge. Han har nok aldri brukt airports of norway fra gamle fsx eller p3d. Gleder meg helt sjukt til å sette fingra i denne nye simmen. For å være helt ærlig så har jeg nesten litt problemer med å vente. Jeg ser på youtube for å stilne de værste krampetaka.
×
×
 • Opprett ny...