Gå til innhold

August78

Members
 • Innholdsteller

  39
 • Ble med

 • Siste besøk

Innlegg skrevet av August78

 1. Til orientering er mitt midlertidige scenery for ENCN (link over) nå på versjon 2.0 :) 

  • Taxiways A, Y, B, C, F og G er representert
  • Stands på main apron er representert
  • De-iceing area er representert
  • Kun default sim objects er benyttet
  • Danskebåten + cargoship ved Xtrata nikkelverk er representert
  • Domkirka i Kvadraturen er representert

  Igjen, dette er ikke proft laget. Det er laget av meg, en amatør som aldri har gjort noe i SDK før (verken i denne eller noen andre simmer). Den er utviklet fordi jeg irriterte meg over stands var feil i default scenery, og så har det bare vokst og vokst. Når @Andrew Thomsen får sluppet sitt ENCN scenery kan vi alle kvitte oss med mitt makkverk :) 

   

  • Like 1
 2. Akkurat nå, Augustin Winther skrev:

  Er ikke jeg som arbeider med den hehe, om du klikker inn på posten så ser du at det er Andrew Thomsen som arbeider med ENCN :)

  Aha! Vel, Gode gamle Andrew. Gleder meg til å se når den er ferdig :) 

  • Like 1
 3. Kjære sim-kolleger! Jeg har forskrekkelig lyst på ENCN scenery som i det minste gir meg korrekt parking. Ellers er egentlig ENCN ganske grei i default. 200 kr (vipps) til den første som lager en akseptabel representasjon av ENCN :) 

 4. Navigraph vil ikke erstatte MS default nav database. Den vil brukes i stedet for, men kan enkelt avinstalleres via navigraph beta appen (tar 2 sekunder å gjøre). Det er mye rart med simmen når det gjelder akkurat dette. Den slår automatisk sammen ils og transitions selv om du ikke har valgt transititions, og det er ingenting navigraph kan gjøre noe med. Den fjerner heller ikke obsolete waypoints så vidt jeg forstår. Disse bare dukker opp "selv om navigraph databasen burde ha fjernet dem". Asobo må fikse disse tingene før Navigraph vil kunne funke som i p3d osv. 

 5. Jeg er ikke vant til å måtte vente på patches som løser bugs. I mmo's og andre online spill er det vanlig å få patches hurtig etter launch da det alltid er ting som må rettes. Synes det er rart at de samler opp bugfixes i stedet for å løse dem fortløpende. Simmen sjekker jo for updates ved hver startup. 

 6. Når det gjelder hud (som de kaller det) kan du fjerne dette ved å gå til options for kamera og slå av hud for external. 

  Når det gjelder å mappe panning på hat switch kan dette gjøres via funksjonene "cockpit look left" right up down etc. Hvis du vil bevege deg så heter disse translate cockpit look left, up down right etc. 

 7. Noen nevnte noe om at US voice pack må ligge øverst hvis man har flere installert for at atc skal funke ordentlig, men finner ikke tråden igjen (på avsim). Vet dere hvordan man gjør dette?

  Jeg ser jeg har tre pakker - uk english, us english og norsk bokmål. Disse er listet opp med uk først og deretter us og så norsk, men jeg får ikke lov å endre rekkefølgen på dem. 

 8. Jeg flyttet midlertidig til Kiribitia nedlastningskvelden, og koste meg i simmen ca 9 timer før den ble tilgjengelig i Norge. Jeg er SUPERimponert over hvor flott denne simmen er. I skrivende stund flyr jeg over Nilen i en DA40. Har akkurat besøkt pyramidene og sfixen i Giza. Var en haug av andre piloter. På lang avstand kunne jeg se konturene av pyramidene og de gjenkjennelige grønne og røde nav lysene til andre simmere. Var helt fantastisk! Dronekameraet funker dødsbra sammen med en xbox controller, og etter at jeg fikk orden på settingsene så kjører simmen butter smooth. Enkelte hikk her og der, men det har jeg skjønt de fleste får. 

  Når det gjelder flightmodels så har jeg litt begrenset erfaring. Faktisk har jeg ingen erfaring fra real life, men har simmet flights i over 20 år. Med det sagt så har jeg egentlig veldig sjeldent flydd GA tidligere. Jeg ser for meg at det blir GA-flyving i en god stund fremover for min del. I den nye simmen flyr jeg ei rute fra Kristiansand via Oslo, nedover Sverige, Danmark, Tyskland, Sveits, Italia, Sicilia, Malta, Liberia og har nå ankommet Egypt hvor jeg følger Nilen så langt sørover jeg kommer. Planen er å til slutt ende opp ved Kapp det Gode Håp.

  I den forbindelse har jeg prøvd ut c152, 172, 208b, tbm, cirrus, da40 og a320 (måtte jo prøve den og da, selv om jeg egentlig hadde bestemt meg for å kun benytte GA). Samtlige av dem synes jeg har svært god cockpit gjengivelse, og den ytre modellen er superb. Noe av garminfunksjonaliteten mangler, men dette er da vitterlig også standard fly. Jeg synes samtlige har vært en fornøyelse å fly, quirks and all. Faktisk synes jeg det er så moro at jeg holder meg unna avsim en liten stund fordi det stedet holder på å koke over av negative kommentarer som etter min personlige mening ikke har noe annet formål enn å surmule, lete etter feil og få bekreftelse på hvor elendig den nye simmen er. Group think.

  Så, vi har fått en nyyyydelig gjengivelse av verden vi lever som ligger milevis foran noe annet jeg har sett i noe som helst spill, og det å fly over en liten landsby i ca 1500 fots høyde, titte ned og tenke "ja, her bor det folk - lurer på hva de steller med" er et helt nytt fenomen for meg i simming. Og jeg elsker det ❤️ Og selvfølgelig gleder jeg meg til a2a, pmdg og fslabs lanserer sine produkter for msfs, men jeg har nok å holde på med inntil de gjør det. Multiplayer out of the box, real weather som er fantastisk gjengitt... Jeg kunne holde på sånn ganske lenge :D

  • Like 1
 9. Vel det må være noe mer enn det som skjer, fordi jeg får ikke samme resultat når det gjelder fps og smoothness når jeg kjører windowed mode og maksimert over skjermen. Nå kjører jeg alt på ultra med 40-50 steady fps. Samme settings men fullscreen og 3440x1440 gir meg masse stutters, fps 20-30. I windowed fullscreen satt til 2k gir meg butter smooth frames uten nevneverdige drops. 

×
×
 • Opprett ny...