Gå til innhold

August78

Members
 • Innholdsteller

  36
 • Ble med

 • Siste besøk

Alt skrevet av August78

 1. Ser veldig bra ut *fornøyd*
 2. Så fint at ENCN ble ditt prøveprosjekt, Andrew! Jeg har utlovet en dusør til den som lager en god representasjon av ENCN først
 3. Aha! Vel, Gode gamle Andrew. Gleder meg til å se når den er ferdig
 4. Fantastisk, @Augustin Winther! Du får PM meg ditt mobilnummer så vippser jeg deg når du er ferdig
 5. Kjære sim-kolleger! Jeg har forskrekkelig lyst på ENCN scenery som i det minste gir meg korrekt parking. Ellers er egentlig ENCN ganske grei i default. 200 kr (vipps) til den første som lager en akseptabel representasjon av ENCN
 6. Navigraph vil ikke erstatte MS default nav database. Den vil brukes i stedet for, men kan enkelt avinstalleres via navigraph beta appen (tar 2 sekunder å gjøre). Det er mye rart med simmen når det gjelder akkurat dette. Den slår automatisk sammen ils og transitions selv om du ikke har valgt transititions, og det er ingenting navigraph kan gjøre noe med. Den fjerner heller ikke obsolete waypoints så vidt jeg forstår. Disse bare dukker opp "selv om navigraph databasen burde ha fjernet dem". Asobo må fikse disse tingene før Navigraph vil kunne funke som i p3d osv.
 7. Kjapt spørsmål (beklager dobbelposting i scenery): Kan jeg bruke AoN for p3dV5? på nedlastingssiden står det at den kun er for v4.
 8. Starter flyet slik, eller oppstår problemet en stund inn i flygningen? Har du forsøkt restart?
 9. Har vi en discord som det går an å bruke?
 10. Dyreparken og Julius kaller! Kan noen fikse ENCN med tanke på parking?
 11. Jeg er ikke vant til å måtte vente på patches som løser bugs. I mmo's og andre online spill er det vanlig å få patches hurtig etter launch da det alltid er ting som må rettes. Synes det er rart at de samler opp bugfixes i stedet for å løse dem fortløpende. Simmen sjekker jo for updates ved hver startup.
 12. Når det gjelder hud (som de kaller det) kan du fjerne dette ved å gå til options for kamera og slå av hud for external. Når det gjelder å mappe panning på hat switch kan dette gjøres via funksjonene "cockpit look left" right up down etc. Hvis du vil bevege deg så heter disse translate cockpit look left, up down right etc.
 13. Tror at azure text to speech service rett og slett er sprengt og ikke klarer å henge helt med.
 14. Jeg har satt alt til "hard" i simulering, men jeg klarer ikke å krasje med andre. De bare ghoster og så kjører jeg rett igjennom dem
 15. Noen nevnte noe om at US voice pack må ligge øverst hvis man har flere installert for at atc skal funke ordentlig, men finner ikke tråden igjen (på avsim). Vet dere hvordan man gjør dette? Jeg ser jeg har tre pakker - uk english, us english og norsk bokmål. Disse er listet opp med uk først og deretter us og så norsk, men jeg får ikke lov å endre rekkefølgen på dem.
 16. Jeg flyttet midlertidig til Kiribitia nedlastningskvelden, og koste meg i simmen ca 9 timer før den ble tilgjengelig i Norge. Jeg er SUPERimponert over hvor flott denne simmen er. I skrivende stund flyr jeg over Nilen i en DA40. Har akkurat besøkt pyramidene og sfixen i Giza. Var en haug av andre piloter. På lang avstand kunne jeg se konturene av pyramidene og de gjenkjennelige grønne og røde nav lysene til andre simmere. Var helt fantastisk! Dronekameraet funker dødsbra sammen med en xbox controller, og etter at jeg fikk orden på settingsene så kjører simmen butter smooth. Enkelte hikk her og
 17. Vel det må være noe mer enn det som skjer, fordi jeg får ikke samme resultat når det gjelder fps og smoothness når jeg kjører windowed mode og maksimert over skjermen. Nå kjører jeg alt på ultra med 40-50 steady fps. Samme settings men fullscreen og 3440x1440 gir meg masse stutters, fps 20-30. I windowed fullscreen satt til 2k gir meg butter smooth frames uten nevneverdige drops.
 18. Det stemmer ikke med min erfaring. Jeg har satt resolution til 2560x1440 windowed mode, og strukket vinduet til å dekke hele skjermen min. Bildet er helt optimalt slik jeg ser det. Når jeg går inn og bare endrer til fullscreen blir alt helt warped. Så nei, det å strekke skjermen og det å bruke fullscreen mode gir meg to helt forskjellige resultater gitt alle andre innstillinger er de samme.
 19. Alle simconnect applikasjoner (inkl. spadnext) rammes av en simconnect bug som fant sted i release klienten til MSFS. Folk får fryktelig dårlig fps med enhver applikasjon som bruker simconnect til å query simmen. Usikker på om jeg forstår hva problemet er, men tror det handler om at frekvensen på spørringen er helt galemattias og får simmen til å hoste og harke. Iflg betatestere funket dette helt fint i beta, og dette er et problem som plutselig oppstod i release. Spadnext og vatsim er i dialo med Asobo ifht en løsning.
 20. Jeg har en ultrawide skjerm med native oppløsning på 3440x1440 100mhz refresh. Spec er asus rtx2080ti rog strix med i7-6700k @4.4ghz ht on. 32gb ddr4 dual channel 3.2mhz. Jeg slet ræva av meg for å få en skikkelig spill-opplevelse før jeg oppdaget at å spille i windowed mode er natt og dag. I fullskjermmodus så ser alle andre oppløsninger enn 3440x1440 helt jæklig ut. Alt blir warped og distorted. Men i window mode kunne jeg sette 2k resolution og sette alt til ultra. Jeg har render scaling satt til 120, og resten på max. Får solid 40 fps i simmen, og det ser helt nydelig ut. Dette gjelder mul
×
×
 • Opprett ny...