Gå til innhold

Jan A

Members
 • Innholdsteller

  8
 • Ble med

 • Siste besøk

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Ja det vet jeg😊 Men har skrudd det av i menyen men etter siste oppdatering innvirker det på flyet uansett
 2. Hei Har nå prøvd flere turer på Vestlandet med Cessna 172,problemet er at etter siste oppdatering får plutselig ising effekt og ikke kun visuelt som jeg har satt i options.Noen flere som har samme problem event. en fix?
 3. Hei Hvordan får man byttet til neste flight leg på denne gps?(Garmin g1000) Hadde vært kjekt og funnet ut da atc i fs 2020 kommer med innflygning litt i seneste laget noen ganger. Mvh Jan A
 4. Her må jeg si meg enig,ser jo ikke lyset får du har klaska ned på flystripa 🙈
 5. Takk for tips men jeg holder meg stort sett til de mindre fly typene uten flight computer. Timene blir nå brukt i en Cessna Caravan🙂 Litt lei de lange turene,mer artig og rote rundt på småplasser men må av og til ha IFR clerance.
 6. Hei Noen som vet hvordan man legger ny flightplan etter og ha landet og avsluttet en tur. Jeg må gå ut til hovedmeny og lage ny flight hver gang,må da være en annen løsning?
 7. Hei Sliter litt med og bruke Garmin G1000,kanskje alderen. Hvordan får dere autopilot til og følge nav mode og hoppe over til neste waypoint hvis det er nødvendig?
 8. Hei🙂 Hvor forhåndsbestiller dere ifra?(digital kopi) Kikket litt på Microsoft og fant bare til xboks🙄 Ny pc og yoke med pedaler kjøpt inn 😀
×
×
 • Opprett ny...