Gå til innhold

Thomas Ingebrigtsen

Premium Medlem
  • Innholdsteller

    36
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Thomas Ingebrigtsen

Nylige profilbesøk

456 profilvisninger

Thomas Ingebrigtsen's Achievements

4

Nettsamfunnsomdømme

  1. Du velger startpunkt i "World Map"-bildet, under "From". Da kan du velge mellom RWY-konfigurasjoner og Gate/Ramp/Parking. Ved de sistnevnte er flyet cold and dark. Dette gjelder især dersom du laster inn FP fra f.eks. Simbrief, da må du passe på ikke å velge startpunkt på kartet, kun i denne drop-down menyen. Vil også understreke at FBW er gratis, ikke behov for donasjoner etc. Dersom du vil ha payware med full "study" kvalitet kan du kjøpe "Fenix A320", men denne er basert på A320ceo, ikke neo.
  2. Kan anbefale FlyByWire A320! Freeware A320, men som kontinuerlig oppdateres og har som mål å nå payware-kvalitet. Da vil flyet være mye mer komplett til sammenligning med det medfølgende flyet i spillet, blant annet med flere funksjonelle knapper som jeg regner med du siktet til. Det gjelder også FMS-funskjonene, da heller ikke disse er slik som i virkeligheten og begrensede i originalflyet. FlyByWire A32NX har også mye ekstra funksjonalitet bak kulissene, slik som TCAS, VNAV og en veldig handy EFB. https://flybywiresim.com/a32nx/ https://www.youtube.com/live/YicORUsWOKg?feature=share&t=861
  3. Tøft! Har jogget noen runder rundt "Artillerisletta" der i løpet av førstegangstjenesten 🥶
  4. Det som ofte gjør fotogrammetri såpass mye mer realistisk er jo teksturene som ligger oppå selve meshen. Det kan være en idè å blocke ut bygninger etc veldig grovt (eller bruke OSM-modeller), for deretter å "bake" high poly-dataene ned på grov-modellen som man blocker ut manuelt. Bruker FKB-data (Felles kartdatabase) mye i jobbsammenheng; mon tro om man hadde klart å bruke dette fremfor å blocke ut manuelt. Et annet alternativ vil være å retopoligisere meshen fra Google Maps med software slik som "Instant meshes" eller remesh i Blender, men er usikker på hvor lett det lar seg gjøre på en såpass stor og uoptimalisert modell. Uansett hvordan man vrir og vender på det så vil det innebære mye manuelt arbeid, da det er snakk om veldig store og komplekse modeller og at grunnlagsdataene fra Google Maps ikke er optimalisert for bruk annet enn i deres software. Jeg skal komme tilbake med flere løsningsforslag når jeg får grublet litt mer på det
  5. Lykke til, Blender er en fantastisk software! Er ganske utrolig hvor mye forbedring som har skjedd de siste årene 👏
  6. Hei! Last opp .blend-fila så kan jeg ta en titt på modellen, og eventuelle materials 😊
  7. Det er nok hovedsaklig OBS-softwaren (screen recorderen som mange Youtubere bruker) som ikke snakker så godt sammen med FS2020, og at det kun er selve filmen som blir hakkete, ikke spillet. Squirrel nevnte i en av hans seneste videoer at han har gått over til å bruke en annen screen recorder, og dermed blitt tilnærmet kvitt problemet. Du vil også få bedre FPS når du kun kjører spillet siden opptak av spill krever litt av maskinkrafta i tillegg. Tror ikke du trenger bekymre deg mtp at du har 1080 og ganske kraftig i7 CPU, og i følge de som har testet spillet så kjører 1080-en high/ultra med god flyt.
  8. ObsidianAnt; flightsimverdens David Attenborough 😁
  9. https://www.microsoft.com/nb-no/p/microsoft-flight-simulator-standard-preorder/9nxn8gf8n9ht?activetab=pivot:regionofcompareeditionstab Du kan forhåndsbestille her Det kan fort se ut som at det er Xbox-versjonen man bestiller, men er for PC. Hadde samme inntrykket som deg da Forza Horizon 4 ble sluppet, trodde det kun var for Xbox.
  10. Vet ikke om det kun er "godkjente" promoters som kan vise frem MSFS, men hadde vært rått å se litt screenshots fra ulike plasser i Norge Jeg (og halve Norge) sitter framoverlent i stolen og venter på at ObsidianAnt, Quill18, Squirrel etc. skal ta turen innom Norge i en video. Det gledes her i gården!!
×
×
  • Opprett ny...