Gå til innhold

SunArchitect

Members
 • Innholdsteller

  9
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Lykke til, Blender er en fantastisk software! Er ganske utrolig hvor mye forbedring som har skjedd de siste årene 👏
 2. Hei! Last opp .blend-fila så kan jeg ta en titt på modellen, og eventuelle materials 😊
 3. I just completed this quiz. My Score 0/100 My Time 17 sekunder  
 4. Det er nok hovedsaklig OBS-softwaren (screen recorderen som mange Youtubere bruker) som ikke snakker så godt sammen med FS2020, og at det kun er selve filmen som blir hakkete, ikke spillet. Squirrel nevnte i en av hans seneste videoer at han har gått over til å bruke en annen screen recorder, og dermed blitt tilnærmet kvitt problemet. Du vil også få bedre FPS når du kun kjører spillet siden opptak av spill krever litt av maskinkrafta i tillegg. Tror ikke du trenger bekymre deg mtp at du har 1080 og ganske kraftig i7 CPU, og i følge de som har testet spillet så kjører 1080-en high/ult
 5. ObsidianAnt; flightsimverdens David Attenborough 😁
 6. https://www.microsoft.com/nb-no/p/microsoft-flight-simulator-standard-preorder/9nxn8gf8n9ht?activetab=pivot:regionofcompareeditionstab Du kan forhåndsbestille her Det kan fort se ut som at det er Xbox-versjonen man bestiller, men er for PC. Hadde samme inntrykket som deg da Forza Horizon 4 ble sluppet, trodde det kun var for Xbox.
 7. Vet ikke om det kun er "godkjente" promoters som kan vise frem MSFS, men hadde vært rått å se litt screenshots fra ulike plasser i Norge Jeg (og halve Norge) sitter framoverlent i stolen og venter på at ObsidianAnt, Quill18, Squirrel etc. skal ta turen innom Norge i en video. Det gledes her i gården!!
×
×
 • Opprett ny...