Gå til innhold

Andreas R. Nilsen

Members
  • Innholdsteller

    19
  • Ble med

  • Siste besøk

  • Dager vunnet

    1

Andreas R. Nilsen vant sist dagen den 6. juli 2023

Andreas R. Nilsen hadde det mest likte innholdet!

Converted

  • Facebook Profile
    Andreas Nilsen

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Andreas R. Nilsen's Achievements

2

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei, Vurderer salg av min Prosim B737 lisens. Lisensen leveres oppgradert til siste versjon og med ett års gratis oppdateringer. Nypris på denne hos Prosim-AR er EUR 1500, jeg tenker i utgangspunktet EUR 1000 / NOK 11.500,- for min. Ligger også ute på Prosim-forumet så dette blir førstemann til mølla.
  2. Heisann, Med andre ting som opptar både tid og økonomi skjønner jeg at jeg ikke kommer i mål med min 737 cockpit i overskuelig fremtid. Vurderer derfor å selge unna noe av det jeg har liggende på lager, legger ved Finn-lenker på komponentene det er snakk om: Opencockpits FMC v3: https://www.finn.no/305895515 Flightdeck Solutions MCP + EFIS: https://www.finn.no/305897802 FSC IT throttle quadrant: https://www.finn.no/305899531 FWD + AFT overhead: https://www.finn.no/305900231 Skulle det være spørsmål er det bare å ta kontakt 🙂
  3. Hei igjen Stein, Ser du fortsatt for deg 60.000,- for dette samlet?
  4. Hei, Har du mulighet for å legge ut noen flere bilder? Jeg kan være interessert, hva tenker du til pris og hvor holder du til i landet?
  5. Haha, jeg er ikke alene om å sitte på F5 i kveld altså 😁
  6. Takk Stein, dette er veldig interessant - mulig jeg tar kontakt med deg så fort vi er ferdige med ferieavviklinga. Ha en fortsatt god påske.
  7. Hei, takk for bildene - dette kan absolutt være av interesse. Har du bilder av MIP? Hvor komplett er det?
  8. Hei Stein, Her var det mye fint, hadde vært greit å vite hva du tenker til priser, spesielt på MIP med innhold. Eksisterer det moduler for pedestal også?
  9. Gjerne kom med en oversikt og bilder over hva du eventuelt skal selge så det kan vurderes.
  10. Hei, beklager sen tilbakemelding. Var vel i kontakt med deg via Finn for en stund tilbake? Har et MIP i byggesett fra Cockpitsimparts, men jeg kan være ute etter et komplett hvis det er i helt og i orden. Pedestal har jeg ikke fått sett så mye på enda så det er fortsatt av interesse.
  11. Veldig mye bra, trist du skal kvitte deg med det Er noen bits jeg er veldig interessert i selv, mye er imidlertid i det øvre prissjiktet - spesielt med tanke på Sismo akkurat har hatt salg på mesteparten av disse P&F-modulene. Lykke til med salget
  12. Hei, er på utkikk etter pedestal og MIP til B737, fordelvis komplett men deler kan vurderes i hvert enkelt tilfelle. Har du noe på lur er det bare å gi beskjed.
×
×
  • Opprett ny...