Gå til innhold

flyerone

Members
  • Innholdsteller

    14
  • Ble med

  • Siste besøk

flyerone's Achievements

3

Nettsamfunnsomdømme

  1. Her er jeg bak Fornes. Men hvis jeg prøver å fly til det punktet dundrer jeg inn i fjellet. Det er et punkt her som heter SUSOP.
  2. Satt et flagg på Google maps, N68.35 E16.915. I X-Plane er det bare vann.
  3. Jeg følger en Boeing pilot på youtube, kanalen heter blancolirio og han diskuterer hvert Boeing tilfelle som har vært på nyhetene. Nå Korona. Ja det blir litt arbeid med å dra igang smøreoljer og systemer. "A plane is like a shark.. needs to keep moving". Håper virkelig fyren kommer på jobb igjen.
  4. Hei, jeg har holdt på med X-Plane i to år og har ikke lagt merke til at det mangler noen landområder i nord. Ja jeg vet. Jeg er ny på forumet og jeg graver dypt. Jeg ville kjøpe en pakke med norsk scenery før en på X-Plane forumet sendte meg hit. Da jeg ville lage en film der jeg lander helikopter utenfor Ballangen fant jeg ut at det var vått. På Google maps ser jeg Arnesholmen og jeg tok koordinatene. Arnesholmen er en kjent kontur utenfor Ballangen. Jeg bor i Larvik og vi ferierte i Ballangen 11 år i strekk (bare avbrutt av Gran Canaria.. likte det ikke, kom til nord Norge). Jeg sitter nå og installerer OpenSceneryX pr anbefaling fra guide, den er 67 prosent ferdig og jeg mistet motet på 22. Hva installerer jeg når denne er ferdig? Mvh.
×
×
  • Opprett ny...