Gå til innhold

Terje Helle

Members
  • Innholdsteller

    143
  • Ble med

  • Siste besøk

  • Dager vunnet

    4

Innlegg skrevet av Terje Helle

  1. Den 26.1.2021 klokken 12.07 skrev Morten:

    Kanskje spurt om før.

    Men til dere som flyr MSFS i VR, er det noen som har egen FYSISK throttle?  Funderer på hvordan dette vil fungere i praksis.
    Når man rekker etter throttle eller flaps eller speedbrakes... osv osv... i VR... famler man bare og roter?

    Dette er litt knotete den første uken, men så blir en vant til det. Utrolig hvor fort man husker hvor ting er. FlySim, VR, Fysisk kontrollere og risting/(og om en har råd)bevegelse er helt FANTASTISK! Sier det igjen, for en tid å leve på! Vi er utrolig heldige!

  2. Den 12.1.2021 klokken 8.13 skrev Geir Teigo:

    Prøvde i går å sette oppdateringfrekvens på headset til 60Hz i Windowsinstillingene og det ble helt krise. Det ble tydelig pulserende blinking i bildet og kjente etter få minutter at hodet ikke hadde godt av denne pulseringen. Så ingen ytelsesforskjell på denne innstillingen. Jeg hadde lest at noen hadde fått langt bedre flyt ved å sette headset til 30Hz for å matche FPS, men denne innstillingen er det ikke mulig å få til på HPG2. Tilgjengelige valg er 60, 90 eller Auto, så eksempelet har nok vært for et annet headset. 

    Det er noen som ikke merker at de er på 60Hz, for dem er det nok sikkert bra. For alle oss andre, er 90 klart bedre, da slipper en all flimringen.

  3. 2 timer siden skrev Morten:

    Duste spm... men i MSFS... hvordan ... kommer man seg opp i lufta med glidefly...   er vel ingen funksjon for å bli... dratt opp av annet fly.  Bare bruke SLEW?

    Bruk denne:

     

    https://msfs.touching.cloud/mods/kinetic-assistant/

     

    En kan til og med dra hverandre opp på multiplayer, så lenge flyet har en person en kan «hekte» seg på. 😅😁 

    Har ikke prøvd dette selv. 

  4. Brandon Yeager har delt denne på FB MS Flight Simulator Gliders.
     

    Dette er Alpha av en Discus, den har flaps, som modellen den er modellert etter ikke har. Men dette er ikke noe study level, men et Alpha bygg. Glir laaaangt, så fin til å bare sveve rundt i.
    https://drive.google.com/file/d/1pbiwi-V-2uBMDbO-AGYty7_kBb2PMlC7/view?usp=sharing

     

    Her er en modell, som nok flyr litt mer realistisk. Den er kommet lengre, men er ikke bygget fra grunnen for MSFS.

    https://msfs.touching.cloud/mods/ms-dg-808s/?fbclid=IwAR2jjW2zmjPoE6ds1g8JRWHvw5IwJVvyEvzYmzuRrRICFJp5_hcWFs9EcF8

     

    Denne er også bra å ha om du vil fly seilfly i MSFS

    https://msfs.touching.cloud/mods/kinetic-assistant/

     

    Bra begynnelse. 😁

    • Thanks 1
  5. Den 29.11.2020 klokken 21.06 skrev Morten Aalberg:

    Fra første slipp av MS2020 sa jeg at det tok ca et år før det her begynner å komme på plass. Slik det er nå er det rævva synes jeg. Ikke helt da, må jo være litt seriøs på en kveld som dette.

    Det virker på meg som om de er meget opptatt av world update, senest USA. Fytti si æ bare. Kan dæm itj begynn å ha fokus på Flyegenskaper ( de har jo en el haug å velge i), kan de virkelig ikk klare å få til real weather, og ikke minst klokka og lysforhold ihht denne. På Værnes er det soloppgang frem til kl 11 iallefall. Slike ting bude være elementert syns jeg. Ergret meg over disse ting i både FSX og P3D, men men. Kan ikke Microsodt klare disse enkele ting da?

    Neste world update er allerede annonsert, UK. Ka ska vi med det, USA e jo ikke ok slik den kom ut, flydd lttt rundt om der og herre min hatt, kvalitet er det ikke. Mulig de tror det sjøl, men itj æ nei. Sorry gutter og jenter, det her er for dårlig synes jeg.

    Hva med AI traffikk, Real Traffic (nå skal de begynne med på få avtaler med real airlines om avtaler for deres ruter, nå,,,,, burde ikke det væørt sjekket ut i forkanta av realise, mmm.

    Nei unskyld meg alså, dette er noe av det verste jeg har har sett av amerikansk promoting, her er det masse av konstruktiv kritikk å legge på bordet, men gjør vi det. Nei, vi jasser med, jeg også, ikke noe dårligere jeg.

    Men det vi burde ha gjort er å kutte bruken av MS2020 å be dem om å komme med et produkt det er verd å betale for. Det burde vi ha gjort. Men, det er vel ingen som tør eller vil være med på den.

    Jeg har ialle fall fra i dag bestemt meg for at min simulator heter P3D v4,5 herfra så kan MS drive med hva de vil. MS2020 er lagt død her hjemme. Flott å se på men ellers en drittsimulator.

    Snakk om skivebom!!

    MSFS har et eget STOOORT forum, hvor brukere kan gi forslag, kritikk og stemme frem hvilke ide som en skal ordne først.

    Asobo og Microsoft er ekstremt åpne på hva de vil gjøre fremover, og hvilke tanker de har om fremtiden.

    De er i dialog med alle flysselskapene, for å få lov til å bruke deres liveries, de støtter modere som kan lage alle fly i hele verden. MSFS er tidenes største sandkasse, som det jobbes kontinuerlig med for å gjøre den bedre.

    Tanker om «ferdig sim/spill» er en skikkelig gammeldags måte å tenke utvikling på. Selv ikke et team på 1000 mennesker, klarer å tenke på alt. De har modellert HELE verden. Hvordan kan en sjekke om HELE verden er «perfekt»?

    De har gjort en kjempe jobb med den dataen de har, de har programmert AI som blir bedre og bedre. Det er ikke perfekt, men det er LANGT LANGT LANGT over hva de andre FlySimmene har fått til.

    Verden går på frem, heldigvis.

    • Like 5
  6. Vell, det visor seg at en må vente på tårnet til å gi beskjed om at en er klar for take off. Ellers logges det ikke noe take off.

    Og så må en parkere flyet på rett parkeringsplass etter en har landet, ellers registreres ikke landingen. Problemet er at en ikke alltid får et sted å parkere, og heller ikke alltid tårnet kommuniserer etter at en har kjørt til rullebanen.. Jaja..

    Har flydd på alle kontinenter i dag med Pipistrel Virus SW 121. Konklusjonen er at vi lever på en veldig flott planet, og MSFS er utrolig bra på distansere farger på de forskjellige kontinentene. Dette er helt uhørt bra!

    • Like 2
  7. 2 timer siden skrev Rune Gustafson:

    Så vidt jeg har registrert må en fullføre flyturen ved å slå av motoren(-e). Da kommer loggen opp som fullstendig. Deretter kan man gå ut av simmen.

    Rune_G

    Men det gjør jeg alltid. Men det er ikke alltid sim-en vil avslutte reisen. 

  8. Hei, jeg lurer på hvorfor en ikke alltid får loggført at en har tatt av og landet i MSFS.

    Jeg får bare loggført kanskje 1/3 av mine flygninger. Tiden jeg har vært i luften er loggført, men ikke letting eller landing.

    Noen andre som har dette problemet?

  9. 23 minutter siden skrev Andrew Thomsen:

    Jeg skjønner ikke hva engang døde. Når jeg vet hva død, kanskje sørge. Unnskyld at jeg får latterkrampe.😂

    Mine kjære VR briller døde.. Ingenting å le av!! 🤬🤬🤬😅😂🙈

×
×
  • Opprett ny...